Μενου
Καλαθι

Το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό από τις 14 έως και τις 24 Αυγούστου. (Η τελευταία παραγγελία θα αποσταλεί απο εμάς στις 13 Αυγούστου). Μετά τις 13/08  μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας On line οι οποίες θα διεκπεραιωθούν από τις 25 Αυγουστου με σειρά προτεραιότητας.

Ιπποκάστανο Εκχύλισμα

Ιπποκάστανο Εκχύλισμα
Νέο
Ιπποκάστανο Εκχύλισμα

INCI Name: Aqua, Glycerin, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut)Seed Extract  

Το εκχύλισμα από Ιπποκάστανο λαμβάνεται μέσω εκχύλισης των καρπών του δέντρου σε μίγμα γλυκερίνης /νερού. Ιθαγενής στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ασία, ο καρπός αποτελείται από λινελαϊκά Ω6 και ελαϊκά Ω9 λιπαρά οξέα, αμινοξέα και βιταμίνες (με το ασκορβικό οξύ γνωστό και ως βιταμίνη C να επικρατεί). Επιπλέον, πλούσιο σε σαπωνίνες (β-εσχίνη), κουμαρίνες (εσκουλίνη) και φλαβονοειδή, εμφανίζει αντιφλεγμονώδεις, φλεβοτονικές και στυπτικές ιδιότητες στο δέρμα και τα μαλλιά. Ενισχύοντας την μικροκυκλοφορία, το εκχύλισμα ιπποκαστάνου χρησιμοποιείται συχνά σε προϊόντα αδυνατίσματος και κατά της κυτταρίτιδας, σε κρέμες ματιών κατά των μαύρων κύκλων, σε προϊόντα κατά της ερυθρότητας του δέρματος και επίσης σε προϊόντα που καταπραΰνουν τα συμπτώματα των βαριών ποδιών.

Συνιστάται επίσης για την φροντίδα του λιπαρού δέρματος και τριχωτού κεφαλής, για εφαρμογές κατά της κατακράτησης, τονωτικές λοσιόν, αναζωογονητικά και δροσιστικά καθαριστικά προϊόντα (όπως σαμπουάν και αφρόλουτρα), προϊόντα για την καταπραϋνση του ερεθισμένου δέρματος, προιόντα κατά των ρυτίδων κλπ.

Δοσολογία: 2 - 5 %

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε σκιερό, δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από παιδιά

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 12200040

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies