Μενου
Καλαθι

Το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό από τις 14 έως και τις 24 Αυγούστου. (Η τελευταία παραγγελία θα αποσταλεί απο εμάς στις 13 Αυγούστου). Μετά τις 13/08  μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας On line οι οποίες θα διεκπεραιωθούν από τις 25 Αυγουστου με σειρά προτεραιότητας.

Καριτέ Βούτυρο

Καριτέ Βούτυρο

INCI Name: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter

Το βούτυρο καριτέ είναι μια ημιστερεή λιπαρή ουσία η οποία εξάγεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του δέντρου. Ιθαγενής στην Κεντρική Αφρική, παρέχει στο δέρμα καταπραϋντικές και θρεπτικές ιδιότητες. Πλούσιο σε λιπαρά οξέα, κυρίως ελαϊκό Ω-9 και στεατικό οξύ, βοηθά στην αναπλήρωση θρεπτικών συστατικών και την προστασία της επιδερμίδας από τους εξωγενείς παράγοντες. Κατά συνέπεια χρησιμοποιείται κυρίως σε προϊόντα για την πρόληψη του ξηρού/αφυδατωμένου δέρματος. Επιπλέον, θεραπεύει και αποκαθιστά ζημιές που προκαλούνται από σκληρές κλιματικές επιθέσεις, ρύπανση και ακτινοβολίες UV. Όντως ισχυρός ενυδατικός παράγοντας, αναζωογονεί την επιδερμίδα και ενισχύει την ελαστικότητά της.  Συνιστάται σε προϊόντα για την περιποίηση χεριών και ποδιών, ενυδατικές λοσιόν για ξηρές επιδερμίδες, προϊόντα για την φροντίδα του δέρματος μετά την έκθεση στον ήλιο, μαλακτικές κρέμες και μάσκες μαλλιών, προϊόντα για ευαίσθητα / ερεθισμένα δέρματα κλπ. Να φυλάσσεται σε ερμητικά κλειστούς περιέκτες, μακριά από φως και πηγές θερμότητα.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό, δροσερό και καλά αεριζόμενο χώρο.

    Γράψτε μια αξιολόγηση

    Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή Καλή
    2,50€
    Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€
    • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
    • Κωδικός: 13100014

    Διαθέσιμες Επιλογές

    To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies