Μενου
Καλαθι

Tamanu Λάδι

 Tamanu Λάδι
Tamanu Λάδι

INCI Name:  Calophyllum Inophyllum Seed oil

Το έλαιο Tamanu λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Ιθαγενής στις τροπικές περιοχές των νησιών του Ειρηνικού και του Ινδικού Ωκεανού, παρέχει πολλές φαρμακευτικές ιδιότητες.

Εξαιρετικά πλούσιο σε λιπαρά οξέα και ασαπωνοποίητα, έχει αποδειχθεί ότι προσφέρει αντιγηραντικές και ενυδατικές ιδιότητες στα κύτταρα της επιδερμίδας. Αποτελείται από δύο κύρια λιπαρά οξέα, το ελαϊκό οξύ (Ω-9) και το λινολεϊκό οξύ (Ω-6) τα οποία προσδίδουν θρεπτικές ιδιότητες και ελαστικότητα στο δέρμα. Το ασαπωνοποίητο κλάσμα αποτελείται κυρίως από στερόλες, τοκοφερόλες και τοκοτριενόλες, οι οποίες διεγείρουν και αναγεννούν τα κύτταρα. Επιπλέον, το Tamanu περιέχει ένα μοναδικό λιπαρό οξύ (Calophyllic Acid) το οποίο ευθύνεται για τις αναγεννητικές και θεραπευτικές ιδιότητες του ελαίου.

Συνιστάται για εφαρμογές κατά των ρυτίδων, για ενυδάτωση του αφυδατωμένου/ευαίσθητου δέρματος, για επούλωση (σε περίπτωση εγκαυμάτων, πληγών, ουλών), και για καταπράϋνση της επιδερμίδας μετά την ηλιακή ακτινοβολία.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

    Γράψτε μια αξιολόγηση

    Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή Καλή
    11,50€
    Χωρίς ΦΠΑ: 9,27€
    • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
    • Κωδικός: 11300014

    Διαθέσιμες Επιλογές

    To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies