Μενου
Καλαθι

Kukui Nut Oil

 Kukui Nut Oil
Kukui Nut Oil

INCI Name:  Aleurites Moluccana Seed Oil

Το έλαιο Kukui λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του φυτού. Συναντάται ευρέως στα τροπικά δάση του Ειρηνικού και της Νοτιοανατολικής Ασίας. Χρησιμοποιείται σε πολλούς τύπους καλλυντικών συμπεριλαμβανομένων προϊόντων καθαρισμού, περιποίησης μαλλιών και δέρματος.

Αποτελείται από ακόρεστα λιπαρά οξέα, περιέχει κυρίως λινολεϊκό, λινολενικό, ελαϊκό και παλμιτικό οξύ. Το έλαιο Kukui υποστηρίζει την αναγέννηση των κυττάρων, ενισχύει τον συνδετικό ιστό και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος. Επιπλέον, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε βιταμίνες, παρέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και παρουσιάζει έναν φυσικό δείκτη προστασίας από τον ήλιο που το καθιστά ιδανικό για εφαρμογές σε αντηλιακά. Επιπλέον, καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής και δίνει λάμψη στα μαλλιά.

Συνιστάται για τις μαλακτικές του ιδιότητες στο δέρμα και τα μαλλιά, είναι εξαιρετικά κατάλληλο για ενυδάτωση, αντιγηρανση, και σύσφιξη του δέρματος μετά από εγκυμοσύνη.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
7,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,05€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 11300003

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies