Μενου
Καλαθι

Μακαντάμια Λάδι

Μακαντάμια Λάδι
Μακαντάμια Λάδι

INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil

Το έλαιο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών μακαντάμιας. Ιθαγενής στην Αυστραλία, είναι μοναδικό λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε παλμιτελαϊκό οξύ Ω7 και ελαϊκό οξύ Ω9. Προσφέρει θρεπτικές και μαλακτικές ιδιότητες που το καθιστούν ιδανικό για ξηρές, ευαίσθητες και ώριμες επιδερμίδες. Εισχωρεί σε βάθος συνεπώς επαναφέρει τον υδρολιπιδικό φραγμό, προσδίδει ενισχυμένη ελαστικότητα στο δέρμα, ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων και αποτρέπει την απώλεια υγρασίας. Το έλαιο μακαντάμιας, πλούσιο σε Ω7 λιπαρό οξύ το οποίο βρίσκεται φυσικά στο σμήγμα, προσδίδει αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές και λευκαντικές ιδιότητες στο δέρμα. Επιπλέον, περιέχει φυτοστερόλες (κυρίως σιτοστερόλη), σκουαλένιο και βιταμίνη Ε (κυρίως τοκοτριενόλες), οι οποίες έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Ως εκ τούτου, το έλαιο μακαντάμιας μειώνει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες.

 

Συνιστάται για γενικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος και των μαλλιών, για ευαίσθητες / ξηρές επιδερμίδες, θρεπτικά/ενυδατικά προϊόντα, για την φροντίδα των χεριών, για αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές και αντιφλεγμονώδεις εφαρμογές.


Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.



 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
3,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 11300110

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies