Μενου
Καλαθι

Μαστιχέλαιο

Μαστιχέλαιο
Νέο
Μαστιχέλαιο

INCI Name: Pistacia Lentiscus Resin Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Olea Europea (Olive) Fruit Οil

Ιθαγενής στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Χίου στο Αιγαίο Πέλαγος, το μαστιχόδεντρο καλλιεργείται για την αρωματική του ρητίνη γνωστή και ως μαστίχα. Λαμβάνεται μέσω εκχύλισης της ρητίνης σε ηλιέλαιο, παρθένo ελαιόλαδο και τοκοφερόλη. Αποτελείται από ακόρεστα λιπαρά οξέα όπως ελαϊκό (Ω9) και λινελαϊκό οξύ (Ω6), τα οποία παρέχουν θρεπτικά οφέλη στο δέρμα. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο σε πολυφαινόλες, τερπένια και βιταμίνη Ε, τα οποία προσδίδουν αντιοξειδωτικές, αντιμικροβιακές, αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Το έλαιο μαστίχας χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ποιότητά και την υφή της. Ως εκ τούτου, συνιστάται για αντιγηραντικές εφαρμογές (λόγω της ικανότητάς του να εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες), για ενυδατικά προϊόντα (όπου απαιτείται η αναζωογόνηση του δέρματος), για ακμή και λιπαρό τριχωτό κεφαλής (προκειμένου να απορροφά το σμήγμα και να μειώνει τις ατέλειες), για τονωτικές και στυπτικές εφαρμογές (λόγω της ικανότητάς του να χαρίζει λάμψη και να συσφίγγει τους διασταλμένους πόρους του δέρματος) κλπ.

Συνθήκες αποθήκευσης: φυλάξτε σε δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 11300181

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies