Μενου
Καλαθι

Νυχτολούλουδο Λάδι

 Νυχτολούλουδο Λάδι
Νυχτολούλουδο Λάδι

INCI: Oenothera Biennis Seed Oil

Το έλαιο Νυχτολούλουδου λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Ιθαγενής στη Βόρεια Αμερική, είναι γνωστό για τα πολλαπλά οφέλη του στο δέρμα. Είναι πλούσιο σε  πολυακόρεστα λιπαρά οξέα όπως το λινελαϊκό Ω6 και το γ-λινολενικό οξύ τα οποία βρίσκονται φυσικά στην εξωτερική στιβάδα του δέρματος διότι αποτελούν συστατικά των κεραμιδίων και των φωσφολιπιδίων. Ως εκ τούτου, παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της λειτουργίας του επιδερμικού φραγμού. Το έλαιο Νυχτολούλουδου  θρέφει, ενυδατώνει, επαναφέρει τα λιπίδια και διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα και τα μαλλιά. Συνεπώς, ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, μειώνει τα σημάδια γήρανσης και αναζωογονεί το δέρμα. Επιπλέον, χαρίζει λευκαντικές και θεραπευτικές ιδιότητες, μειώνει τη φλεγμονή και καταπραΰνει τα ευαίσθητα, ερεθισμένα και ξηρά δέρματα. Παράλληλα, αντιμετωπίζει τις δερματικές παθήσεις (ξηρότητα, έκζεμα, ψωρίαση κλπ.), παρέχει αντιμικροβιακές ιδιότητες (για επιδερμίδες επιρρεπείς στην ακμή) και υποστηρίζει την ανάπτυξη της τρίχας.

Συνιστάται για προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και μαλλιών, για ευαίσθητο δέρμα, αντιγηραντικά σκευάσματα, επούλωση πληγών, για λευκαντικά προϊόντα, αντιφλεγμονώδη εφαρμογές, αντιμετώπιση ακμής, θεραπείες ανάπτυξης της τρίχας κλπ.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,65€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 11300123

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies