Νέο Παπάγια Λάδι - Papaya Oil

Παπάγια Λάδι - Papaya Oil

INCI Name: Carica Papaya Seed Oil

Φυτικό έλαιο το οποίο παράγεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων Παπάγιας. Ιθαγενής στις τροπικές περιοχές της Νότιας Αμερικής (κυρίως Βραζιλία), είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα (ως επί το πλείστον ΕλαϊκόΩ9 και Λινελαϊκό Ω6). Ως εκ τούτου παρέχει πολλαπλά οφέλη στο δέρμα και στα μαλλιά. Η παπάγια είναι πλούσια σε σάκχαρα τα οποία είναι υπεύθυνα για τις ενυδατικές ιδιότητες του ελαίου. Παράλληλα, οι βιταμίνες C & E προσφέρουν ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, ενώ οι βιταμίνες Β & Α ενισχύουν την επούλωση του δέρματος και επιταχύνουν την αναγέννηση των κυττάρων. Προστατεύουν από το οξειδωτικό στρες και εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες εμποδίζοντας την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Επιπλέον, τα οξέα φρούτων τα οποία εμπεριέχονται στο έλαιο παπάγιας προσφέρουν αντιβακτηριακή και ήπια κερατολυτική δράση, ενώ τα μεταλλικά στοιχεία συμβάλλουν ομαλή, λεία, υγιή και τονωμένη επιδερμίδα. 

Ιδανικά κατάλληλο για ενυδάτωση και δερματική επούλωση, για την περιποίηση των μαλλιών, για αντιγηραντικά προϊόντα, ώριμες και αφυδατωμένες επιδερμίδες, αντιφλεγμονώδη προϊόντα, λιπαρά και ακνεικά δέρματα κλπ.


Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Παπάγια Λάδι - Papaya Oil

  • Κωδικός Προϊόντος: 28102872
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 8,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 6,45€

Διαθέσιμες Επιλογές