Μενου
Καλαθι

Polysorbate (Tween) 20

 Polysorbate (Tween) 20
Polysorbate (Tween) 20

Το Polysorbate 20 είναι μη ιονικός γαλακτωματοποιητής. Χρησιμοποιείται και σαν καθαριστικός παράγοντας αλλά κυρίως σαν διαλύτης σε διαφόρων ειδών καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης, και αρώματα. Πρόκειται για υδρόφιλο παράγωγο πολυοξυαιθυλενίου, το οποίο έχει καλή διαλυτότητα σε νερό καθώς και σε ανόργανους διαλύτες. Είναι κατάλληλο ως γαλακτωματοποιητής για λάδι σε νερό γαλακτώματα και χρησιμοποιείται για να διαλύει αιθέρια έλαια και αρώματα σε υδατικά η υδατο-αλκοολούχα συστήματα. Ενσωματώνεται ευρέως σε καθαριστικά προϊόντα όταν απαιτείται ιδιαίτερη ηπιότητα (πχ. Σαμπουάν για μωρά, μαντηλάκια καθαρισμού κλπ). Σταθερό σε ευρεία περιοχή pΗ, είναι επίσης συμβατό με άλλα υλικά και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Το Polysorbate 20 χρησιμοποιείται συνήθως σε ποσοστό 0,5% - 5% και σε προδιάλυμα με την λιπαρή ουσία που επιθυμούμε να διαλύσουμε. Ανάλογα με το αποτέλεσμα, η αναλογία σε διαλύτη μπορεί να αυξηθεί ώσπου να επιτευχθεί πλήρης διαλυτοποίηση του τελικού προϊόντος. Επιλέξτε το για να διαλύσετε πιο ελαφριά λάδια

Ενδεικτική συνταγή για Body Spray Mist με το Polysorbate 20


Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε σκιερό, δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από παιδιά.

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
3,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 12000007

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies