Μενου
Καλαθι

Σημύδα Λάδι

Σημύδα Λάδι
Νέο
Σημύδα Λάδι

INCI Name: Betula Alba Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol

Ιθαγενής στη Βόρεια/Μέση Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, το έλαιο σημύδας λαμβάνεται μέσω εκχύλισης των φύλλων του φυτού σε ηλιέλαιο και τοκοφερόλη. Όντως εξαιρετικά πλούσιο σε ενεργά συστατικά, το έλαιο σημύδας παρέχει πολλαπλά οφέλη στο δέρμα. Αποτελείται κυρίως από φλαβονοειδή, σαπωνίνες, σαλικυλικά οξέα και τανίνες. Επιπλέον, τα ακόρεστα λιπαρά οξέα (όπως το ελαϊκό Ω9 και το λινελαϊκό οξύ Ω6) σε συνδυασμό με την βιταμίνη Ε που περιέχει, το καθιστούν ιδανικό συστατικό για διάφορες καλλυντικές εφαρμογές. Το έλαιο σημύδας παρουσιάζει αντι-ερεθιστικές, αντιοξειδωτικές και στυπτικές ιδιότητες λόγω των ταννικών και τριτερπενικών ενώσεων που περιέχονται. Επιπλέον, ωφελεί το δέρμα χαρίζοντας αντιμικροβιακή, αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Ως εκ τούτου, συνιστάται για λιπαρό δέρμα και τριχωτό κεφαλής, για προϊόντα κατά της πιτυρίδας, στυπτικά και τονωτικά σκευάσματα, δέρματα με τάση ακμής, ευαίσθητες επιδερμίδες (κυρίως λόγω εγκαυμάτων ή άλλων δερματικών παθήσεων όπως το έκζεμα), αποσμητικά κλπ.

Συνθήκες αποθήκευσης: φυλάξτε σε δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 11300178

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies