Μενου
Καλαθι

Διαθέσιμo ξανά από 07-10 Απριλίου

INCI Name: Polyacrylate Crosspolymer-11 Πηκτικός παράγοντας για υδατικά συστήματα και γαλακτώματα O/W. Πρόκειται για ανιονικό πολυμερές το οποίο είναι εύκολο στη χρήση και δεν χρειάζεται εξουδετέρωση. Παρέχει εξαιρετικές ιδιότητες στο δέρμα και προσφέρει απαλή, βελούδινη αίσθηση. Υποστηρίζει..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
INCI: Rosa Canina Fruit OilΤο έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης  των καρπών του φυτού. Ιθαγενής στα νότια της Χιλής, αναπτύσσεται στους πρόποδες των Άνδεων. Το έλαιο περιέχει υψηλό ποσοστό πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, τα οποία είναι α-λινολενικό οξύ (ωμέγα-3), λινελαϊ..
12,50€ Χωρίς ΦΠΑ:10,08€
Άγριo τριαντάφυλλo Λάδι (Unrefined)
Νέο
INCI: Rosa Canina Fruit OilΤο έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης  των καρπών του φυτού. Ιθαγενής στα νότια της Χιλής, αναπτύσσεται στους πρόποδες των Άνδεων. Το έλαιο περιέχει υψηλό ποσοστό πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, τα οποία είναι α-λινολενικό οξύ (ωμέγα-3), λινελαϊ..
13,50€ Χωρίς ΦΠΑ:10,89€
INCI: Cannabis Sativa Seed OilΤο έλαιο κάνναβης λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Ιστορικά λέγεται ότι προέρχεται από τις ορεινές περιοχές των Ιμαλαΐων στην Ινδία. Αποτελείται κυρίως από πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (όπως λινελαϊκό οξύ Ω-6, λινολενικό οξύ Ω-3 και Ελαϊκό οξύ Ω-9), βιτ..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies