Βιταμίνη Ε

Βιταμίνη Ε

INCI: Tocopheryl Acetate

Η βιταμίνη Ε, είναι μία λιποδιαλυτή βιταμίνη με χαρακτηριστικό υποκίτρινο χρώμα η οποία έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και μπορεί να αποτρέψει την πρόωρη γήρανση του δέρματος που προκαλείται από υπεριώδη ακτινοβολία. Η βιταμίνη Ε είναι κατάλληλη για εφαρμογή σε όλα τα προϊόντα φροντίδας και περιποίησης. Τα μαλακτικά οφέλη της βοηθούν στην ενίσχυση του φραγμού της επιδερμίδας, προστατεύοντας την ισορροπία των λιπιδίων και τη μείωση της διαδερμικής απώλειας νερού. Μεταξύ άλλων, παρέχει αντιοξειδωτική, αντιγηραντική, ενυδατική, και αντιφλεγμονώδη δράση. Ενσωματώνεται σε ένα ευρύ φάσμα καλλυντικών προϊόντων και βοηθά στην καλή διατήρηση των φυτικών ελαίων και λιπαρών ουσιών αποτρέποντας την πρόωρη οξείδωση.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Βιταμίνη Ε

  • Κωδικός Προϊόντος: 10101014
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 4,50€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: βιταμίνη, βιταμίνες βιταμίνη, βιταμίνες βιταμίνη, βιταμίνες βιταμίνη, βιταμίνες βιταμίνη, βιταμίνες βιταμίνη, βιταμίνες βιταμίνη, βιταμίνες βιταμίνη, βιταμίνες βιταμίνη, βιταμίνες βιταμίνη, βιταμίνες βιταμίνη, 30gr, βιταμίνες βιταμίνη, βιταμίνες βιταμίνη, βιταμίνες βιταμίνη, βιταμίνες βιταμίνη, βιταμίνες βιταμίνη, βιταμίνες βιταμίνη, βιταμίνες βιταμίνη, βιταμίνες βιταμίνη, βιταμίνες