Μενου
Καλαθι

Επιβραβεύουμε τις αγορές σου! Πλήρωσε με Πιστωτική Κάρτα ή Τραπεζική Κατάθεση και λάβε 5% έκπτωση σε κάθε σου αγορά!

 Χρησιμοποιήστε το κουπόνι SUM24 και κερδίστε έκπτωση 10% (ισχύει για πελάτες λιανικής)

Χρησιμοποιήστε το κουπόνι SUM15 και κερδίστε έκπτωση 15% για αγορές άνω των 350€  (ισχύει για πελάτες λιανικής μέχρι τις 31/06/2024)

Παραλάβετε την παραγγελία σας με BOX NOW !

Πολιτική Ποιότητας

Η εταιρεία UMAKE COSMETICS έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2015. Το σύστημα αποσκοπεί στην συνεχή βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών της εταιρείας, προσφέροντας ά ύλες καλλυντικών υψηλού επιπέδου. Με τη δραστηριότητά μας συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των πελατών μας και στην ικανοποίηση των τελικών καταναλωτών των προϊόντων μας.

Διατηρούμε μακρόχρονες και αποτελεσματικές συνεργασίες με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας. Οι συνεργασίες αυτές βασίζονται στην εμπιστοσύνη και το αμοιβαίο όφελος και ισχυροποιούνται από τη δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση.

Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας που εφαρμόζουμε αφορά στο σύνολο των λειτουργιών της εταιρείας. Γίνονται τακτικές αξιολογήσεις, ώστε να εξασφαλίζουμε τη συνεχή βελτίωσή του, όπως και τη συνεχή βελτίωση των εμπορευμάτων και των υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Δεσμευόμαστε στην τήρηση της τρέχουσας νομοθεσίας σχετικής με την δραστηριότητά μας. Αντίστοιχα, λαμβάνουμε δέσμευση για την παροχή των απαραίτητων πόρων της εταιρείας, για την επίτευξη των στόχων μας και την αποτελεσματική λειτουργία των ανωτέρω συστημάτων.

Σε ετήσια βάση ορίζουμε συγκεκριμένους στόχους ποιότητας. Αυτοί κοινοποιούνται προς όλους τους εργαζόμενους, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα ελέγχεται ο βαθμός επίτευξής τους.