Μενου
Καλαθι

Το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό από τις 14 έως και τις 24 Αυγούστου. (Η τελευταία παραγγελία θα αποσταλεί απο εμάς στις 13 Αυγούστου). Μετά τις 13/08  μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας On line οι οποίες θα διεκπεραιωθούν από τις 25 Αυγουστου με σειρά προτεραιότητας.

Λιπαροί Εστέρες

Λιπαροί Εστέρες

Οι εστέρες λιπαρών οξέων προκύπτουν από την αντίδραση μεταξύ λιπαρών αλκοολών και λιπαρών οξέων. Όντως πολύ πιο ελαφριές ουσίες από τα φυτικά έλαια, βελτιώνουν σημαντικά την αίσθηση ενός καλλυντικού προϊόντος στο δέρμα. Προσφέρουν βελτιωμένη δυνατότητα επάλειψης, μεταξένια υφή και απαλότητα, γρήγορη απορρόφηση και μη κολλώδη αποτέλεσμα. Επιπλέον ενισχύουν τον λιπιδικό φραγμό, σχηματίζουν ενα φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος το οποίο δεν φράζει τους πόρους και ταυτόχρονα ενυδατώνουν και μειώνουν τους ερεθισμούς. Ανάλογα με το μήκος της αλυσίδας, τον βαθμό ακορεστότητας & διακλάδωσης, το μοριακό βάρος ή την πολικότητα τους, προσφέρουν διαφορετικές ιδιότητες. Ανακαλύψτε τη γκάμα λιπαρών εστέρων που διαθέτουμε και επωφεληθείτε από τις μοναδικές ιδιότητές τους.


INCI Name: Dicaprylyl CarbonateΤο Cetiol CC είναι ένας πολυλειτουργικός πράσινος εστέρας ο οποίος δρα σαν μαλακτική λιπαρή ουσία. Ανήκει στα ξηρά λάδια μιας και έχει γρήγορη εξάπλωση στο δέρμα και πολύ χαμηλό μοριακό βάρος.Αφήνει βελούδινη αίσθηση κατά την εφαρμογή, στεγνώνει αμέσως και είν..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI Name:Dicaprylyl EtherΤο Cetiol ΟΕ είναι ένας εξαιρετικά ελαφρύς εστέρας ο οποίος κατατάσσεται στις ξηρές λιπαρές ουσίες χάρη στο χαμηλό μοριακό του βάρος. Έχει υψηλή ταχύτητα εξάπλωσης και αφήνει το δέρμα μαλακό και στεγνό μετά από εφαρμογή. Είναι κατάλληλο για όλες τις καλλυντικές εφαρμογές, ό..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
INCI Name: Undecane (and) TrideceneΤο Cetiol Ultimate είναι εστέρας/μαλακτικός παράγοντας βασισμένος σε 100% φυσικές ανανεώσιμες πηγές (φυτικό έλαιο καρύδας και φοινικέλαιο). Πιστοποιημένος από τους φορείς Ecocert και Cosmos, δίνει φρέσκια, ξηρή και απαλή αίσθηση μετά την χρήση. Εξαιρετικά πτητικ..
5,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
INCI Name:  Caprylic/ Capric Triglycerides Το Fractionated Coconut Oil ή MCT Oil (έλαιο μεσαίας τριγλυκεριδικής αλυσίδας) παράγεται από καπρυλικό οξύ (C8) και καπρικό οξύ (C10). Προέρχεται συγκεκριμένα από έλαιο καρύδας το οποίο αρχικά υδρολύεται σε λιπαρά οξέα μεσαίας αλυσίδας και γλυκερό..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
 INCI Name: Isopropyl MyristateΟ μυριστικός ισοπροπυλεστέρας είναι συνθετικής προέλευσης και προσφέρει μαλακτικές ιδιότητες στο δέρμα. Παράγεται μέσω από την ισοπροπυλική αλκοόλη και το μυριστικό οξύ (ένα φυσικό λιπαρό οξύ το οποίο συναντάται σε διάφορα φυτικά έλαια). Χρησιμοποιείται κυρίως ..
6,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Πρόκειται για μη-ιονικό επιφανειοδραστικό φυτικής προέλευσης που χρησιμοποιείται σε προϊόντα για το δέρμα και τα μαλλιά ως μαλακτικό, παρέχοντας λάμψη και απαλότητα. Είναι υδατοδιαλυτός εστέρας, με χαμηλή ερεθιστικότητα  κατάλληλος για ήπιο καθαριστικό όπως σαμπουάν και αφρόλουτρο για μωρά, για..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
INCI-Name: Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil UnsaponifiablesΦυσικό εναλλακτικό της σιλικόνης που προέρχεται από την ελιά. Παρέχει παρόμοια μεταξένια αίσθηση σε σχέση με την συνθετική σιλικόνη και επιπλέον βοηθά στην μείωση σαπουνίσματος των γαλακτωμάτων. Η φυτική σιλικόνη&n..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies