Μενου
Καλαθι

Επιβραβεύουμε τις αγορές σου! Πλήρωσε με Πιστωτική Κάρτα ή Τραπεζική Κατάθεση και λάβε 5% έκπτωση σε κάθε σου αγορά!

 Χρησιμοποιήστε το κουπόνι SUM24 και κερδίστε έκπτωση 10% (ισχύει για πελάτες λιανικής)

Χρησιμοποιήστε το κουπόνι SUM15 και κερδίστε έκπτωση 15% για αγορές άνω των 350€  (ισχύει για πελάτες λιανικής μέχρι τις 31/06/2024)

Παραλάβετε την παραγγελία σας με BOX NOW !

Συντηρητικά

Συντηρητικά

Τα συντηρητικά είναι συστατικά σχεδιασμένα για την προστασία καλλυντικών προϊόντων από τη μόλυνση μικροοργανισμών (όπως βακτήρια, ζύμες και μύκητες) κατά την αποθήκευση και τη συνεχή χρήση από τους καταναλωτές. Λόγω της ικανότητάς τους να προλαβαίνουν  ή να μειώνουν την ανάπτυξη μικροβίων, μπορούν να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής ενός καλλυντικού προϊόντος. Τα σκευάσματα που περιέχουν σημαντικές ποσότητες νερού είναι πιο πιθανό να μολυνθούν. Επομένως, η χρήση συντηρητικών είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση της ακεραιότητας και της σταθερότητας τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα συντηρητικά θα πρέπει να ενσωματώνονται σε θερμοκρασία δωματίου και να επιλέγονται προσεκτικά ώστε να έχουν ευρύ φάσμα δράσης ενάντια σε μικροοργανισμούς. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιούνται ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσεις, τους δοσολογικούς περιορισμούς και το απαιτούμενο εύρος pH κλπ. Ανακαλύψτε την γκάμα μας σε αντιμικροβιακούς παράγοντες και εξασφαλίστε την πλήρη προστασία των καλλυντικών σας προϊόντων.

INCI Name: Leuconostoc/Radish Root Ferment FiltrateΒασισμένο σε πεπτίδιο το οποίο προέρχεται από Ραπανάκι που εχει υποστεί ζύμωση με βακτήρια γαλακτικού οξέος, το Leucidal Liquid περιορίζει αποτελεσματικά την ανάπτυξη μικροοργανισμών μειώνοντας το pH του περιβάλλοντος και κάνοντας το πιο όξινο. Εκτό..
5,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Microcare DB είναι συνεργιστικό μίγμα Dehydroacetic Acid και Benzyl Alcohol σε νερό. Δρα ενάντια σε όλους τους μικροοργανισμούς. Επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σκέτο η σε συνδυασμό με άλλα συντηρητικά. Υποκίτρινο υγρό, με χαρακτηριστική οσμή, είναι σταθερό σε χαμηλό έως και ουδέτερο pH (pH= 2-7)...
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
To Optiphen είναι συνεργιστικό μίγμα σε Phenoxyethanol και Caprylyl Glycol. Δρα ενάντια σε όλους τους μικροοργανισμούς. Επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σκέτο η σε συνδυασμό με άλλα συντηρητικά. Άχρωμο ή υποκίτρινο υγρό, με χαρακτηριστική οσμή, είναι σταθερό σε μεγάλο εύρος pH (pH= 4-8). Σε κρ..
3,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
Το Preservative 12 είναι συνεργιστικό μίγμα σε Phenoxyethanol και Ethylhexylglycerin. Δρα ενάντια σε όλους τους μικροοργανισμούς και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σκέτο ή σε συνδυασμό με άλλα συντηρητικά. Άχρωμο υγρό, είναι σταθερό στην υδρόλυση, στις εναλλαγές θερμοκρασίας καθώς και στα ακ..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)