Μενου
Καλαθι

Αγαπητοί μας φίλοι και πελάτες είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας αλλάζει έδρα σε  νέο,  μεγαλύτερο  & μοντέρνο χώρο. Από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό. Οι παραγγελίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα θα εκτελεστούν με σειρά προτεραιότητας από τις 5-6 Οκτωβρίου και μετά. Το νέο τηλέφωνο της εταιρίας μας απο 6/10 θα είναι 22990 24444.

Φυτικά Έλαια

Φυτικά Έλαια

Τα φυτικά έλαια είναι λιπαρές ουσίες οι οποίες εξάγονται μέσω ψυχρής έκθλιψης από τους καρπούς, τους σπόρους η τα κουκούτσια δέντρων, φυτών και φρούτων. Μπορούν επίσης να προκύψουν από την έγχυση κάποιου φυτού σε άλλο φυτικό έλαιο. Αποτελούνται κυρίως από τριγλυκερίδια, δηλαδή εστέρες γλυκερίνης με λιπαρά οξέα. Η πλούσια σύσταση τους προσφέρει θρέψη, ενυδάτωση και ελαστικότητα στο δέρμα. Επίσης δημιουργούν ένα φιλμ λιπιδίων στην επιφάνεια της επιδερμίδας το οποίο προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και αποτρέπει την αφυδάτωση. Σε αντίθεση με τα φυτικά βούτυρα, τα αντίστοιχα έλαια είναι υγρά σε θερμοκρασία δωματίου, χαρίζουν όμως παρόμοιες ιδιότητες. Ανακαλύψτε την πλούσια γκάμα 100% φυτικών ελαίων που διαθέτουμε και απολαύστε τις μοναδικές τους ιδιότητες.

INCI Name: Carapa Guaianensis Seed OilΤο έλαιο Andiroba λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Ιθαγενής στη Βραζιλία και το δάσος του Αμαζονίου, παρέχει πολυάριθμες φαρμακευτικές ιδιότητες.Πλούσιο σε λιπαρά οξέα (παλμιτικό, ελαϊκό, λινολεϊκό και στεατικό οξύ), αποτελείται επίσης ..
10,00€ Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
INCI Name:  Caprylic/ Capric Triglycerides Το Fractionated Coconut Oil ή MCT Oil (έλαιο μεσαίας τριγλυκεριδικής αλυσίδας) παράγεται από καπρυλικό οξύ (C8) και καπρικό οξύ (C10). Προέρχεται συγκεκριμένα από έλαιο καρύδας το οποίο αρχικά υδρολύεται σε λιπαρά οξέα μεσαίας αλυσίδας και γλυκερό..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
INCI Name:  Aleurites Moluccana Seed OilΤο έλαιο Kukui λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του φυτού. Συναντάται ευρέως στα τροπικά δάση του Ειρηνικού και της Νοτιοανατολικής Ασίας. Χρησιμοποιείται σε πολλούς τύπους καλλυντικών συμπεριλαμβανομένων προϊόντων καθαρισμού, περιποίησης μ..
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:6,05€
INCI Name:  Cocos Nucifera (Coconut) Oil (and) Gardenia Tahitensis (Tiare) Flower Extract (and) ParfumTο Monoi oil είναι ένα αρωματικό λάδι το οποίο λαμβάνεται μέσω εκχύλισης ανθών Tahitian Gardenia σε έλαιο καρύδας. Ιθαγενής στις ορεινές ακτές του Νοτίου Ειρηνικού χρησιμοποιείται ευρέως γ..
5,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
INCI Name:  Melia Azadirachta Seed Oil Το έλαιο Neem λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Ιθαγενής στην ινδική υποήπειρο και τη νότια Ασία είναι γνωστό για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες.Αποτελείται από 80% ακόρεστων λιπαρών οξέων, από τα οποία τα κυριότερα είναι το Λινολε..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Passion Fruit Oil
Out Of Stock
INCI Name:  Passiflora Edulis Seed OilΤο έλαιο Maracuja (φρούτο του πάθους), λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καθαρών και αποξηραμένων σπόρων του φυτού. Ιθαγενής στη νοτιοαμερικανική ήπειρο και συγκεκριμένα στη Βραζιλία, είναι ευρέως γνωστό για τις πολλαπλές του καλλυντικές ιδιότητες.Απο..
5,50€ Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
Pracaxi Λάδι
Νέο Out Of Stock
INCI Name:  Pentaclethra Macroloba Seed OilΤο έλαιο Pracaxi λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Ιθαγενής στη Βραζιλία, συναντάται ευρέως σε υγρές τροπικές περιοχές (όπως στις όχθες ποταμών και σε πλημμυρισμένες εκτάσεις). Χρησιμοποιείται ως γιατροσόφι από την παραδοσιακή ιατρι..
6,50€ Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
INCI Name:  Calophyllum Inophyllum Seed oilΤο έλαιο Tamanu λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Ιθαγενής στις τροπικές περιοχές των νησιών του Ειρηνικού και του Ινδικού Ωκεανού, παρέχει πολλές φαρμακευτικές ιδιότητες.Εξαιρετικά πλούσιο σε λιπαρά οξέα και ασαπωνοποίητα, έχε..
11,50€ Χωρίς ΦΠΑ:9,27€
INCI Name: Crambe Abyssinica Seed OilTo έλαιο Αβησσυνίας λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Ιθαγενής στην περιοχή της Μεσογείου και ιδιαίτερα στα υψίπεδα της Αφρικής, παρουσιάζει μοναδικές φαρμακευτικές ιδιότητες.Συγκρίσιμο με το έλαιο Τζοτζόμπα, το έλαιο Αβησσυνίας είναι πλο..
5,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
INCI Name:  Persea Gratissima (Avocado) OilΤο ραφιναρισμένο έλαιο αβοκάντο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του φυτού. Ιθαγενής στις αφρικανικές και νοτιοαμερικανικές ηπείρους, χρησιμοποιείται ευρέως για τα πολλαπλά οφέλη του στο δέρμα και τα μαλλιά.Αποτελείται από λιπαρά οξέα (Παλ..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
INCI:Perseaamericana Χαρακτηριστικό γνώρισμα το πράσινο του χρώμα.Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε Βιταμίνες Α, Β1, Β2, D, και Ε, λεκιθίνη, πρωτεΐνες καθώς και ποτάσιο.Εισχωρεί εύκολα στο δέρμα και το ενυδατώνει.Δίνει  λάμψη στις κουρασμένες επιδερμίδες.Είναι αντιρυτιδικό, αναζωογονητικό...
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI: Cucumis Sativus Seed OilΤο έλαιο αγγουριού λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Ιθαγενής στη Νότια Ασία, και συγκεκριμένα στις κοιλάδες των Ιμαλαΐων, στη Βόρεια Ινδία και στο Νεπάλ, είναι γνωστό για τις αναζωογονητικές, δροσιστικές, θεραπευτικές και στυπτικές του ιδιότητες. Το..
9,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,66€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 69 (6 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies