Μενου
Καλαθι

Χρησιμοποιήστε το εκπτωτικό Κουπόνι SUMMER22 και κερδίστε έκπτωση 10% σε κάθε αγορά σας. (Για να λειτουργήσει το κουπόνι θα πρέπει να εχετε κανει εισαγωγή Log In σαν πελάτης Λιανικής)


 Αγαπητοί μας φίλοι, σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας θα παραμείνει κλειστή από τις 15 Αυγούστου έως τις 28. Σας ευχόμαστε καλές και ξεκούραστες διακοπές!

Κεριά και Λιπαρές Αλκοόλες Κεριά και Λιπαρές Αλκοόλες

Κεριά και Λιπαρές Αλκοόλες

Τα κεριά και οι λιπαρές αλκοόλες ανήκουν στα οργανικά πηκτικά λιπαρής φάσης. Όντας ο πιο παραδοσιακός τρόπος ενίσχυσης του ιξώδους (σε γαλακτώματα, κηραλοιφές και στικ), τα κεριά, συνήθως φυσικής προέλευσης και σε στερεή μορφή, πρέπει να θερμαίνονται πριν χρησιμοποιηθούν. Ακατάλληλα για διάφανα συστήματα, προσφέρουν το κάθε ένα διαφορετικά επίπεδα λιπαρότητας, σκληρότητας, γυαλάδας και σχηματισμού φιλμ. Συνεπώς, αναμειγνύονται συνήθως σε καλλυντικά προϊόντα αντί να χρησιμοποιούνται μεμονωμένα. Οι λιπαρές αλκοόλες (τυπικά κετυλική αλκοόλη, στεαρυλική αλκοόλη ή μείγματα αυτών) είναι μόρια μακράς αλυσίδας τα οποία, όπως τα κεριά, χρησιμοποιούνται για την παροχή σκληρότητας, σώματος και ιξώδους σε προϊόντα όπως γαλακτώματα και στικ. Επιπλέον, η προσθήκη τους στην εσωτερική φάση ενός γαλακτώματος ελαίου-σε-νερό (O/W) μπορεί να ενισχύσει την σταθερότητα του. Επιπλέον, οι λιπαρές αλκοόλες χαρίζουν ιξώδες χωρίς να προσθέτουν την κολλώδη υφή που μπορει να προκύψει από τη χρήση κεριών. Ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα κεριών και λιπαρών αλκοόλων που διαθέτουμε παρακάτω.



Cetyl AlcoholΛιπαρή αλκοόλη φυτικής προέλευσης. Δρα ως συν-γαλακτωματοποιητής και πηκτικός παράγοντας για την λιπαρή φάση γαλακτωμάτων νερό σε λάδι. Ο μη ιονικός της χαρακτήρας την καθιστά συμβατή με ανιονικούς, κατιονικούς, και αμφοτερικούς γαλακτωματοποιητές. Βρίσκεται σε στερεή κηρώδη μορφή, ..
7,00€ Χωρίς ΦΠΑ:5,65€
Cetyl Alcohol - Κητυλική αλκοόληΛιπαρή αλκοόλη φυτικής προέλευσης. Δρα ως συν-γαλακτωματοποιητής και πηκτικός παράγοντας για την λιπαρή φάση γαλακτωμάτων νερό σε λάδι. Ο μη ιονικός της χαρακτήρας την καθιστά συμβατή με ανιονικούς, κατιονικούς, και αμφοτερικούς γαλακτωματοποιητές. Βρίσκεται ..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
INCI Name: Hydrogenated Castor OilΠρόκειται για κερί το οποίο  λαμβάνεται μέσω υδρογόνωσης παρθένου καστορελαίου. Αποτελείται κυρίως από γλυκερίδια του 12-υδροξυστεατικού οξέος. Διαθέτει υψηλό σημείο τήξης (μεταξύ 85,0 - 88,0 °C) και δρα ως σταθεροποιητής και πηκτικός παράγοντας σε γαλακτώμα..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
INCI Name: Hydrogenated Vegetable Oil (and) Helianthus annuus seed oilΤο Sun flower wax είναι φυτικό κερί με υψηλή θερμοκρασία τήξης το οποίο λαμβάνεται από το ηλιέλαιο. Αποτελείται από ένα σύνθετο μείγμα μη γλυκεριδικών εστέρων μεγάλης αλυσίδας, ελεύθερων λιπαρών αλκοολών και λιπαρών οξέων. Μπο..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Κατάλληλο για την παρασκευή κηραλοιφής και προϊόντων όπως lip balm. Έχει μαλακτικές αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες. Επουλωτικό βοηθά το δέρμα να αποκτήσει απαλή υφή. Έχει την ιδιότητα να σταθεροποιεί τα γαλακτώματα.Τόπος παραγωγής:  Ελλάδα / Ορεινή Άρτα Τρό..
3,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
Μελισσοκέρι  σε μορφή κίτρινης νιφάδας.Κατάλληλο για την παρασκευή κηραλοιφής και προϊόντων όπως lip balm. Επουλωτικό βοηθά το δέρμα να αποκτήσει απαλή υφή. Έχει μαλακτικές αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες. Έχει την ιδιότητα να σταθεροποιεί τα γαλακτώματα.Τρόπος Φύλ..
3,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
Μελισσοκέρι  σε μορφή λευκής νιφάδας.Κατάλληλο για την παρασκευή κηραλοιφής και προϊόντων όπως lip balm. Επουλωτικό βοηθά το δέρμα να αποκτήσει απαλή υφή. Έχει μαλακτικές αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες. Έχει την ιδιότητα να σταθεροποιεί τα γαλακτώματα.Τρόπος Φύλαξ..
3,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies