Μενου
Καλαθι

Διάφορες πρώτες ύλες

Διάφορες πρώτες ύλες

NCI : Aluminium potassiumΤο Alum Powder  είναι ένα φυσικό ορυκτό το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως σε προϊόντα καθαρισμού, προϊόντα ενυδάτωσης, πούδρες προσώπου, αποσμητικά κλπ. Στα αποσμητικά παρέχει αποτελεσματική προστασία αναστέλλοντας την ανάπτυξη των βακτηρίων που προκαλούν οσμή, και κα..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
INCI Name: Dicaprylyl CarbonateΤο Cetiol CC είναι ένας πολυλειτουργικός πράσινος εστέρας ο οποίος δρα σαν μαλακτική λιπαρή ουσία. Ανήκει στα ξηρά λάδια μιας και έχει γρήγορη εξάπλωση στο δέρμα και πολύ χαμηλό μοριακό βάρος.Αφήνει βελούδινη αίσθηση κατά την εφαρμογή, στεγνώνει αμέσως και είν..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI Name:Dicaprylyl EtherΤο Cetiol ΟΕ είναι ένας εξαιρετικά ελαφρύς εστέρας ο οποίος κατατάσσεται στις ξηρές λιπαρές ουσίες χάρη στο χαμηλό μοριακό του βάρος. Έχει υψηλή ταχύτητα εξάπλωσης και αφήνει το δέρμα μαλακό και στεγνό μετά από εφαρμογή. Είναι κατάλληλο για όλες τις καλλυντικές εφαρμογές, ό..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Πρόκειται για ειδικό άμυλο, ιδανικό για χρήση ως βάση για αντιμικροβιακά, στυπτικά ή κερατολυτικά σκευάσματα σε σκόνη όπως ταλκ, πούδρες, ρουζ, σκιές ματιών κλπ. Χρησιμοποιείται επίσης σε γαλακτώματα και προσφέρει μεταξένια αίσθηση, μειώνει την λιπαρότητα της επιδερμίδας απορροφώντας το σμήγμα και π..
3,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
INCI: PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate (and) PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides (and) AquaΤο Crothix Liquid είναι ένας μη ιονικός πηκτικός παράγοντας φυτικής προέλευσης σχεδιασμένος για υδατικά καθαριστικά σκευάσματα. Η κύρια δράση του είναι το πήξιμο των επιφανειοδραστικών σε αφρόλουτρα, σαμπ..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Μίγμα φυτικών οργανικών οξέων που προσφέρει πολλαπλές ιδιότητες όπως:Ισχυρή αντιμικροβιακή δράση κατά ευρύ φάσμα μικροοργανισμώνΙδιότητες κάλυψης κακοσμιών χάρη στις αρωματικές ουσίες που εμπεριέχειΜαλακτική δράση στην επιδερμίδαΑπόδοση σε ευρεία περιοχή pH (βέλτιστη αντιμικροβιακή αποτελεσματικότητ..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI Glyceryl CaprylateΤο Dermosoft GMCY είναι ένα πολυλειτουργικό υλικό, το οποίο συμπεριφέρεται ταυτόχρονα σαν διαβρέχτης, ενυδατικός και ισχυρός αντιμικροβιακός παράγοντας. Δρα ενάντια στα βακτήρια και τις ζύμες, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενισχυτικό συντηρητικού σε δοσολογία 0,3-1% σε εύ..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI: Disodium EDTA Το Disodium EDTA γνωστό και ως εδετικό οξύ είναι μια υδατοδιαλυτή σκόνη η οποία χρησιμοποιείται ως χηλικός παράγοντας σε καλλυντικά προϊόντα. Έχει την ικανότητα να απομονώσει μεταλλικά ιόντα και να σχηματίσει σύμπλοκα τα οποία παραμένουν στο προϊόν έχοντας πλέον χάσει τη..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
INCI Name: Pentylene GlycolΚατασκευασμένο από υπολείμματα ζαχαροκάλαμου, το Hydrolite 5 Green είναι πράσινη και Cosmos αποδεκτή γλυκόλη (Pentylene Glycol) η οποία παράγεται με 100% βιοαποδομημένο οργανικό άνθρακα. Το Hydrolite 5 Green είναι ένα ιδανικό συστατικό το οποίο προσφέρει πολλαπλά οφέλη κ..
5,50€ Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
 INCI Name: Isopropyl MyristateΟ μυριστικός ισοπροπυλεστέρας είναι συνθετικής προέλευσης και προσφέρει μαλακτικές ιδιότητες στο δέρμα. Παράγεται μέσω από την ισοπροπυλική αλκοόλη και το μυριστικό οξύ (ένα φυσικό λιπαρό οξύ το οποίο συναντάται σε διάφορα φυτικά έλαια). Χρησιμοποιείται κυρίως ..
6,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
INCI; Coco-Glucoside (and) Glyceryl OleateΤο Lamesoft PO 65 είναι πιστοποιημένο επιφανειοδραστικό φυτικής προέλευσης. Χρησιμοποιείται κυρίως σε ήπια καθαριστικά προϊόντα για την ενίσχυση του φιλμ λιπιδίων της επιδερμίδας. Επίσης, έχει πηκτικές ιδιότητες σε καλλυντικά προϊόντα καθαρισμού όπω..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Πρόκειται για μη-ιονικό επιφανειοδραστικό φυτικής προέλευσης που χρησιμοποιείται σε προϊόντα για το δέρμα και τα μαλλιά ως μαλακτικό, παρέχοντας λάμψη και απαλότητα. Είναι υδατοδιαλυτός εστέρας, με χαμηλή ερεθιστικότητα  κατάλληλος για ήπιο καθαριστικό όπως σαμπουάν και αφρόλουτρο για μωρά, για..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 33 (3 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies