Διάφορες πρώτες ύλες

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Ενεργός Άνθρακας

NCI: Charcoal PowderΕνεργός άνθρακάς που προέρχεται από Bamboo. Έχει ισχυρές αποτοξινωτικές..

3,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€

Alum Powder

NCI : Aluminium potassiumΤο Alum Powder  είναι ένα φυσικό ορυκτό το οποίο χρησιμοποιείται κ..

4,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€

Crothix Liquid

INCI: PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate (and) PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides (and) AquaΤο Cro..

4,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€

Dermosoft 1388 Νέο

Dermosoft 1388

Μίγμα φυτικών οργανικών οξέων που προσφέρει πολλαπλές ιδιότητες όπως:Ισχυρή αντιμικροβιακή δράση κατ..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Dermosoft GMCY

INCI Glyceryl CaprylateΤο Dermosoft GMCY είναι ένα πολυλειτουργικό υλικό, το οποίο συμπεριφέρεται τ..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Hydrolite 5 Green Νέο

Hydrolite 5 Green

INCI Name: Pentylene GlycolΚατασκευασμένο από υπολείμματα ζαχαροκάλαμου, το Hydrolite 5 Green είναι ..

5,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

Sunflower Wax -55%

Sunflower Wax

INCI Name: Hydrogenated Vegetable Oil (and) Helianthus annuus seed oilΤο Sun flower wax είναι φυ..

4,00€ 1,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,45€

Symbioquat

INCI Name: Aqua; Hydroxypropyl Oxidized Starch PG Trimonium Chloride; Starch Hydroxypropyltrimonium..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Triethyl Citrate

INCI:Triethyl CitrateΤο Triethyl Citrate είναι ένας εστέρας κιτρικού οξέος. Παράγεται μέσω μιας δι..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Έτοιμη Μάσκα Προσώπου Peel Off - Gold & Pearl

INCI NAME:SOLUM DIATOMEAE, CALCIUM SULFATE HYDRAT, ALGIN, MICA, CI 7789, TETRASODIUM PYROPHOSPHATE, ..

4,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€

Έτοιμη Μάσκα Προσώπου Peel Off Απο Φραγκοστάφυλο

INCI: Solum Diatomeae (Diatomaceous Earth), Calcium Sulfate Hydrate, Algin, Tetrasodium Pyrophosphat..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

Κρύσταλλοι Μενθόλης

Η μενθόλη είναι οργανική ένωση η οποία προέρχεται από την εκχύλιση αιθέριου ελαίου μέντας. Βρίσκεται..

2,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€

Λάσπη Νεκράς Θάλασσας

INCI Name: Maris LimusΗ Λάσπη Νεκράς Θάλασσας είναι μοναδική λόγω της υψηλής περιεκτικότητας της..

4,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€

Μηλόξυδο -46%

Μηλόξυδο

Ιnci Name: VinegarΤο μηλόξυδο είναι πλούσιο σε οργανικά οξέα, κυρίως οξικό οξύ, κιτρικό οξύ και ..

7,00€ 3,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,06€

Σκόνη απο Φύκια

INCI : ASCOPHYLLUM NODOSUM POWDERΑλεσμένη και κοσκινισμένη σκόνη από το φύκι 'ασκοφυλλίνη οζώδες..

2,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€