Μενου
Καλαθι

Φυτικά βούτυρα

Φυτικά βούτυρα

Τα φυτικά βούτυρα είναι λιπαρές ουσίες οι οποίες εξάγονται μέσω ψυχρής έκθλιψης από τους καρπούς, τους σπόρους η τα κουκούτσια δέντρων, φυτών και φρούτων. Μπορούν επίσης να προκύψουν από την έγχυση κάποιου φυτού σε άλλο φυτικό βούτυρο. Η σύσταση τους σε λιπαρά οξέα είναι τέτοια που τους χαρίζει στερεή μορφή σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά παρόμοιες ιδιότητες με τα αντίστοιχα φυτικά έλαια. Αποτελούνται επίσης από βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και άλλα θρεπτικά συστατικά τα οποία χαρίζουν μαλακτικές, καταπραϋντικές, προστατευτικές και αναγεννητικές ιδιότητες στο δέρμα και τα μαλλιά. Αποτρέπουν την απώλεια υγρασίας και ενισχύουν το λιπιδικό φραγμό. Επιπλέον, τα φυτικά βούτυρα χαρίζουν πλούσια υφή, ιξώδες και σκληρότητα σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα. Ανακαλύψτε τη φανταστική γκάμα από 100% φυτικά βούτυρα που διαθέτουμε και απολαύστε τις μοναδικές ιδιότητές τους. 

INCI -Astrocaryum Murumuru Seed ButterΤο βούτυρο Murumuru είναι μια ημιστερεή λιπαρή ουσία η οποία εξάγεται από τους καρπούς του φοίνικα Murumuru. Ιθαγενής στα δάση του Αμαζονίου που εκτείνονται από την Βραζιλία μέχρι τα σύνορα του Περού και της Βολιβίας, προσφέρει ενυδατικές και θρεπ..
9,00€ Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
INCI NAME: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Persea gratissima (Avocado) Seed OilΤο βούτυρο αβοκάντο είναι μια ημιστερεή λιπαρή ουσία η οποία αποτελείται από  παρθένο έλαιο αβοκάντο μαζί με φυτικά βούτυρα καριτέ και κακάο. Το έλαιο αβοκάντο, το οπο..
4,50€ 3,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
INCI Name: Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aloe Barbadensis Leaf ExtractΤο βούτυρο αλόης είναι μια ημιστερεή λιπαρή ουσία η οποία αποτελείται από φυτικό έλαιο καρύδας (έλαιο σε μορφή πάστας το οποίο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης του φρούτου καρύδας) και εκχύλισμα αλόης βέρα. Το εκχύλισμα προέρχ..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
INCI Name: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cera Alba (Beeswax), Tocopherol, Parfum (Fragrance)Το βούτυρο βανίλιας είναι μια ημιστερεή λιπαρή ουσία η οποία αποτελείται από μείγμα φυτικών βουτύρων καριτέ και κακάο (τα οποία εξάγονται μέσω κρύας έκθλιψης των καρ..
6,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
INCI Name: Theobroma Cacao (Cocoa) Seed ButterΤο Βούτυρο κακάο είναι μια ημιστερεή λιπαρή ουσία η οποία εξάγεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του δέντρου. Ιθαγενής σε τροπικές περιοχές της Νότιας Αμερικής, χαρίζει ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες στο δέρμα. Πλούσιο σε λιπαρά οξέα, κυρίως ελαϊκό..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI Name: Butyrospermum Parkii (Shea) ButterΤο βούτυρο καριτέ είναι μια ημιστερεή λιπαρή ουσία η οποία εξάγεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του δέντρου. Ιθαγενής στην Κεντρική Αφρική, παρέχει στο δέρμα καταπραϋντικές και θρεπτικές ιδιότητες. Πλούσιο σε λιπαρά οξέα, κυρίως ελαϊκό Ω-9 και στεατικ..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
 INCI Name: Macadamia Ternifolia (Macadamia) Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, TocopherolΤο βούτυρο Macadamia είναι μια ημιστερεή λιπαρή ουσία η οποία αποτελείται από φυτικό έλαιο μακαντάμια, υδρογονωμένο φυτικό έλαιο (μια μορφή φυτικού ελαίου που αποτελείται από τριγλυκερίδια λιπαρών οξέων..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
INCI Name: Mangifera Indica (Mango) Seed Butter Το βούτυρο μάνγκο είναι μια ημιστερεή λιπαρή ουσία η οποία εξάγεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του φρούτου. Ιθαγενής στην ινδική υποήπειρο, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και προλαμβάνει τα πρόωρα σημάδια της γήρανσης. Ενεργώντας ως ισχυρό..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies