Μενου
Καλαθι

Γαλακτωματοποιητές

Γαλακτωματοποιητές

Τα γαλακτώματα αποτελούν ασταθή συστήματα και καταλήγουν χωρίς την χρήση γαλακτωματοποιητών στον διαχωρισμό των δυο υγρών φάσεων. Συνεπώς οι γαλακτωματοποιητές είναι ουσίες οι οποίες σταθεροποιούν ένα γαλάκτωμα. Πρόκειται για αμφίφυλα μόρια τα οποία αποτελούνται από πολικό και μη πολικό κομμάτι. Ενισχύουν τον σχηματισμό μικκυλίων, και κατά αυτόν τον τρόπο διατηρούν την σταθερότητα του γαλακτώματος. Το ποσοστό και ο τρόπος χρήσης τους διαφέρει ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εδώ θα βρείτε διάφορους γαλακτωματοποιητές με τους οποίους θα πετύχετε τις υφές της αρεσκείας σας, πιο ελαφριές ή βαριές κρέμες, και από λεπτόρρευστα γαλακτώματα σε πολύ πηχτά προϊόντα.

INCI Name: Sorbitan Olivate, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol.Η εξέλιξη στους φυτικούς γαλακτωματοποιητές από ελαιόλαδο, δρα ως αυτο-γαλακτωματοποιητής για O/W (λάδι σε νερό) γαλακτώματα. Σχηματίζει δομές υγρών κρυστάλλων και προσομοιάζει τη δομή των λιπιδίων της επιδερμίδας. Δημιουργεί ..
5,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
INCI: Cetearyl Alcohol and Behentrimonium MethosulfatΤο BTMS 225 είναι φυσικής προέλευσης κατιονικός γαλακτωματοποιητής για λάδι σε νερό γαλακτώματα. Αποτελείται από μίγμα δύο λιπαρών αλκοολών σε συνδυασμό με μαλακτικό παράγοντα επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του αλλά και σε συνδυασ..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
INCI Name: Polyglyceryl-3 PalmitateΤο Dermofeel ΡΡ είναι ένας μη-ιονικός συν-γαλακτωματοποιητής φυσικής προέλευσης. Χρησιμοποιείται σε (O/W Λάδι σε Νερό) γαλακτώματα που σε συνδυασμό με κύριο ανιονικό γαλακτωματοποιητή προσφέρει ιδιαίτερες και ευχάριστες υφές. Παράλληλα έχει την δυνατότητα να μει..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
INCI: Glyceryl Stearate O στεατικός γλυκερυλεστέρας είναι ο εστέρας που προέρχεται από την γλυκερόλη και το στεατικό οξύ. Στα καλλυντικά, χρησιμοποιείται ευρέως ως μη ιονικός συν-γαλακτωματοποιητής, ως πηκτικός παράγοντας και σταθεροποιητής σε γαλακτώματα O / W (λάδι σε νερό). Συνδυάζεται σ..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
INCI: Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Polyglyceryl-4 Cocoate, Polyglyceryl-3 Caprate, Glyceryl Caprylate100% φυσικός γαλακτωματοποιητής, σε υγρή μορφή για χρήση εν ψυχρώ σε γαλακτώματα λάδι /νερό. Ο Ιmwitor LiteMuls είναι ιδανικός για χρήση σε υγρά μαντηλάκια, λεπτόρευστα γαλακτωμάτα ..
5,50€ Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
INCI: Cetearyl olivate, Sorbitant OlivateΠρόκειται για δραστικό γαλακτωματοποιητή, με πολυλειτουργική δράση.Το Olivem 1000 είναι φυσικός μη ιονικός αυτό-γαλακτωματοποιητής ο οποίος προέρχεται από την ελιά και αποτελείται από συνδυασμό λιπαρών  οξέων. Δείχνει συμβατότητα με την λιπιδική ..
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:6,05€
INCI: Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein,Glyceryl Stearate, Cetearyl AlcoholΤο Phytocream 2000 είναι φυσικός γαλακτωματοποιητής για λάδι σε νερό γαλακτώματα. Συγκεκριμένα προέρχεται από πρωτεΐνη σιταριού και προάγει τον σχηματισμό υγρών κρυστάλλων με αποτέλεσμα να δίνει πολύ σταθερά γα..
5,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
INCI: Cetearyl alcohol & PEG-20 StearateΤο Polawax GP200 είναι μη ιονικός γαλακτωματοποιητής φυσικής προέλευσης σε κηρώδη μορφή. Λόγω της ευελιξίας του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων περιποίησης του δέρματος και των μαλλιών, δίνοντας γαλακτώματα με εξαιρετική υφή κ..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
To Rheosol AP ή πολυακρυλικό νάτριο είναι ένα προ-εξουδετερωμένο ανιονικό πολυμερές ιδανικό για πολλές εφαρμογές, το οποίο έχει τις ιδιότητες πηκτικού υδατικής φάσης, σταθεροποιητή γαλακτώματος, και γαλακτωματοποιητή. Συμβατό με ένα ευρύ φάσμα υλικών και διαλυτών όπως το οινόπνευμα, μπορεί να χρησιμ..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Φυτικός Γαλακτωματοποιητής  / ΣταθεροποιητήςΈχει ομογενοποιητικές, σταθεροποιητικές και πηκτικές  ιδιότητες. Διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα προσφέροντας της πλούσια ενυδάτωση (Λόγο της ιδιότητας αυτής λειτουργεί ως μεταφορέας δραστικών στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρμα..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Στεαρικό οξύINCI: Stearic acidΛειτουργεί ως ομογενοποιητής  αφού έχει την ιδιότητα να ενώνει το λάδι με το νερό αλλά και ως συστατικό αύξησης της πυκνότητας του καλλυντικού. Επίσης χρησιμοποιείται ως λιπαντικός και σκληρυντικός παράγοντας (π.χ. Στην παραγωγή σαπουνιού ελαιολάδ..
1,00€ Χωρίς ΦΠΑ:0,81€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies