Μενου
Καλαθι

Επιβραβεύουμε τις αγορές σου! Πλήρωσε με Πιστωτική Κάρτα ή Τραπεζική Κατάθεση και λάβε 5% έκπτωση σε κάθε σου αγορά!

 Χρησιμοποιήστε το κουπόνι SUM24 και κερδίστε έκπτωση 10% (ισχύει για πελάτες λιανικής)

Χρησιμοποιήστε το κουπόνι SUM15 και κερδίστε έκπτωση 15% για αγορές άνω των 350€  (ισχύει για πελάτες λιανικής μέχρι τις 31/06/2024)

Παραλάβετε την παραγγελία σας με BOX NOW !

Αντηλιακά Φίλτρα

Αντηλιακά Φίλτρα

Η ηλιακή υπεριώδης ακτινοβολία είναι μέρος του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος που εκπέμπεται από τον ήλιο και η οποία είναι αόρατη στο ανθρώπινο μάτι. Διαπερνά βαθιά μέσα στο επιδερμίδα και είναι εξαιρετικά βλαβερή για το δέρμα. Τα αντηλιακά προστατεύουν το δέρμα από τις ζημιές που προκαλούνται από την έκθεση σε ακτίνες UVA & UVB. Δημιουργούν ένα λεπτό, προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας και απορροφούν την υπεριώδη ακτινοβολία.

Οι ακτίνες UVA (ψηλότερο μήκος κύματος), που αποτελούν το 95% της υπεριώδης ακτινοβολίας η οποία φθάνει στην επιφάνεια της Γης, διεισδύουν βαθιά μέσα στο δέρμα και επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης ενισχύοντας τον σχηματισμό ελεύθερων ριζών. Μπορούν να οδηγήσουν στο σχηματισμό κηλίδων, ρυτίδων, ακόμα και καρκίνου του δέρματος.


Οι ακτίνες UVB (μικρότερο μήκος κύματος) που αποτελούν το 5% της υπεριώδης ακτινοβολίας η οποία φθάνει στην επιφάνεια της Γης, διεισδύουν στα εξωτερικά στρώματα του δέρματος και ευθύνονται για το μαύρισμα και τα ηλιακά εγκαύματα. Οι ακτίνες UVB παίζουν επίσης ρόλο στην ανάπτυξη καρκίνου του δέρματος.

Τα φίλτρα UV προστατεύουν από τις ακτίνες UV. Μειώνουν δηλαδή την ποσότητα υπεριώδης ακτινοβολίας που διαπερνά το δέρμα. Χρησιμοποιούνται δύο διαφορετικοί τύποι φίλτρων, τα ανόργανα και τα οργανικά φίλτρα.

INCI: Butyl Methoxydibenzoylmethane (Avobenzone) ΑβοβενζόνηΤο Escalol 517 είναι ένα οργανικό αντηλιακό φίλτρο  για ακτίνες UVA. Έχει την ικανότητα να απορροφά την υπεριώδη ακτινοβολία σε μια ευρύτερη περιοχή μήκους κύματος. Προστατεύει από τη πρόωρη φωτο-γήρανση του δέρματος που ..
6,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
 INCI: Ethylhexyl Salicylate (Octisalate)Σαλικυλικό αιθυλεξύλιοΤο Escalol 587 ( Neo Heliopan OS)   είναι ένα οργανικό αντηλιακό φίλτρο  για ακτίνες UVB και εφαρμογές που απαιτούν υψηλό SPF. Είναι ελαιοδιαλυτό και έχει την ιδιότητα να ενισχύει την διαλυτότητα άλλων αντηλια..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
INCI: Octocrylene  Οκτοκρυλένιο Το Escalol 597 είναι ένα οργανικό αντηλιακό φίλτρο  για ακτίνες UVB και εφαρμογές που απαιτούν υψηλό SPF. Είναι ελαιοδιαλυτό και ενισχύει την απόδοση των αντηλιακών με αδιάβροχη ιδιότητα . Το οκτοκρυλένιο παρέχει εξαιρετική προστασία στο δέρμα ε..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI Name: C12-15 Alkyl Benzoate (And) Titanium Dioxide (And) Alumina (And) Polyhydroxystearic Acid (And) MethiconeNon nanoH Αντηλιακή πάστα είναι μια έτοιμη προς χρήση διασπορά 40-45% διοξειδίου τιτανίου σε λιπαρό εστέρα, ο οποίος διαθέτει εξαιρετικά πτητικές ιδιότητες. Η πάστα προσφέρει πολύ αποτε..
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:6,05€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)