Μενου
Καλαθι

Σκόνες - Σόδες

Σκόνες - Σόδες

NCI : Aluminium potassiumΤο Alum Powder  είναι ένα φυσικό ορυκτό το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως σε προϊόντα καθαρισμού, προϊόντα ενυδάτωσης, πούδρες προσώπου, αποσμητικά κλπ. Στα αποσμητικά παρέχει αποτελεσματική προστασία αναστέλλοντας την ανάπτυξη των βακτηρίων που προκαλούν οσμή, και κα..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Πρόκειται για ειδικό άμυλο, ιδανικό για χρήση ως βάση για αντιμικροβιακά, στυπτικά ή κερατολυτικά σκευάσματα σε σκόνη όπως ταλκ, πούδρες, ρουζ, σκιές ματιών κλπ. Χρησιμοποιείται επίσης σε γαλακτώματα και προσφέρει μεταξένια αίσθηση, μειώνει την λιπαρότητα της επιδερμίδας απορροφώντας το σμήγμα και π..
3,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
INCI : Sodium CarbonateΣόδα πλυντηρίου.Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό χώρο μακριά από παιδιά. ..
2,00€ Χωρίς ΦΠΑ:1,61€
INCI: Calcium Carbonate Πρόκειται για άλας του ανθρακικού οξέος. Σε μορφή λευκής σκόνης χρησιμοποιείται σε προϊόντα μακιγιάζ, προσωπικής καθαριότητας, στοματικής φροντίδας και προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Το ανθρακικό ασβέστιο δρα κυρίως σαν αποτριπτική ουσία στις οδοντόκρεμες για να προσφ..
2,00€ Χωρίς ΦΠΑ:1,61€
INCI : Disodium Tetraborate PentahydrateΒόρακας Πρόκειται για ένυδρο άλας βορικού οξέος με νάτριο. Σε μορφή λευκής κρυσταλλικής σκόνης, διαλύεται στο νερό και την γλυκερίνη.Εχει αντισηπτικές, στυπτικές και συντηρητικές ιδιότητες.  Χρησιμοποιείται σε στερεά σαπούνια για να προσθέτει..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Eίναι από τα πιο σπουδαία φυσικά ορυκτά. Λεπτώς διαμελισμένο, έχει μεγάλη δύναμη χρωματισμού, και καλυπτική ικανότητα μεγαλύτερη από από αυτή που έχει το Οξείδιο ψευδαργύρου. Η λευκότητα, η καλυπτικότητα και η αδιαφάνεια που προσφέρει το καθιστά απαραίτητο συστατικό σε πολυάριθμα καλλυντικά προϊόντα..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Το διττανθρακικό νάτριο, γνωστό επίσης ως μαγειρική σόδα είναι μία λευκή σκόνη με απορροφητικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Σε οδοντόκρεμες, ενσωματώνεται ως μηχανικό καθαριστικό για να ενισχύει την λεύκανση των δοντιών και να απομακρύνει την πλάκα. Σε στοματικά διαλύματα, χρησιμοποιείται ως ήπιο..
2,30€ Χωρίς ΦΠΑ:1,85€
INCI: Charcoal PowderΕνεργός άνθρακάς που προέρχεται από Bamboo. Έχει ισχυρές αποτοξινωτικές, καθαριστικές και απολεπιστικές ιδιότητες. Αφήνει την επιδερμίδα λεία και λαμπερή. Είναι κατάλληλος για μαύρη χρώση σε μάσκες και σαπούνια. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Διεγείρει την ανάπτυ..
3,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
Καυστική ποτάσα ή αλλιώς υδροξείδιο του καλίου με χημικό τύπο ΚΟΗΧρησιμοποιείται στην παραγωγή υγρών σαπουνιών.Προσοχή!Κατά την εργασία με αυτό πρέπει να φοριούνται ειδικά γυαλιά και λαστιχένια γάντια.Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό χώρο μακριά από παιδιά. ..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Χρησιμοποιείται στην σαπωνοποιία για την παρασκευή σαπουνιού με την ψυχρή μέθοδο.Προσοχή!Κατά την εργασία με αυτό πρέπει να φοριούνται ειδικά γυαλιά και λαστιχένια γάντια.Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό χώρο μακριά από παιδιά. ..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
ΆνυδροΤο κιτρικό οξύ είναι οργανικό καρβοξυλικό οξύ. Ανευρίσκεται σε πολλά φρούτα όπως το λεμόνι, το ακτινίδιο, τις φράουλες και πολλά άλλα. Χρησιμοποιείται ευρέως ως ρυθμιστής οξύτητας  στα τρόφιμα και εξαιρετικός ρυθμιστής του pH στα καλλυντικά. Παρουσιάζεται σε μ..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Non-nano Pharma GradeEίναι φυσικό ορυκτό το οποίο χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, ως χρωστική ουσία.  Έχει μικρότερη καλυπτική δύναμη από ότι το διοξείδιο του τιτανίου. Παρέχει αδιαφάνεια και έχει ήπιες στυπτικές και αντισηπτικές ιδιότητες. Παρουσιάζεται σε μορφή λευκής σκόνης πρακτικά αδιάλ..
2,00€ Χωρίς ΦΠΑ:1,61€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies