Φυτικά έλαια

Σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε φυτικά λιπαρά εκχυλίσματα. Προέρχονται συνήθως από μηχανική εξόρυξη ξηρών καρπών και σπόρων η οποία παρέχει παρθένο καθαρό έλαιο.Το βασικό συστατικό των φυτικών ελαίων είναι τα τριγλυκερίδια. Αποτελούνται από μίγματα εστέρων της γλυκερίνης. Πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, παρέχουν λάμψη, ενυδάτωση και ελαστικότητα διατηρώντας το φιλμ λιπιδίων στην επιφάνεια της επιδερμίδας το οποίο προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και την απώλεια υγρασίας του δέρματος. Σε αντίθεση με τα φυτικά βούτυρα, τα φυτικά έλαια είναι υγρά σε θερμοκρασία δωματίου επομένως ενσωματώνονται πολύ εύκολα σε όποιο προϊόν επιθυμείτε να φτιάξετε.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Andiroba Λάδι Out Of Stock

Andiroba Λάδι

INCI Name: Carapa Guaianensis Seed OilΤο έλαιο Andiroba λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων..

9,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,66€

Coconut Οil Fractionated

INCI Name:  Caprylic/ Capric Triglycerides Το Fractionated Coconut Oil ή MCT Oil (έλαιο μεσαί..

2,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€

Passion Fruit Oil

INCI Name:  Passiflora Edulis Seed OilΤο έλαιο Maracuja (φρούτο του πάθους), λαμβάνεται μέσω ..

5,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

Kukui Nut Oil

INCI Name:  Aleurites Moluccana Seed OilΤο έλαιο Kukui λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των..

7,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,05€

Monoi de Tahiti Λάδι (Έξτρα Ενισχυμένο)

INCI Name:  Cocos Nucifera (Coconut) Oil (and) Gardenia Tahitensis (Tiare) Flower Extract ..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

Neem Oil

INCI Name:  Melia Azadirachta Seed Oil Το έλαιο Neem λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρ..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Tamanu Λάδι

INCI Name:  Calophyllum Inophyllum Seed oilΤο έλαιο Tamanu λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης τω..

11,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,27€

Αβησσυνίας Λάδι

INCI Name: Crambe Abyssinica Seed OilTo έλαιο Αβησσυνίας λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρω..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

Αβοκάντο Λάδι

INCI Name:  Persea Gratissima (Avocado) OilΤο ραφιναρισμένο έλαιο αβοκάντο λαμβάνεται μέσω ψυχ..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

Αβοκάντο Λάδι Παρθένο

INCI:Perseaamericana Χαρακτηριστικό γνώρισμα το πράσινο του χρώμα.Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε ..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Αγγούρι Λάδι

INCI: Cucumis Sativus Seed OilΤο έλαιο αγγουριού λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτο..

9,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,66€

Άγριo τριαντάφυλλo Λάδι

INCI: Rosa Canina Fruit OilΤο έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης  των..

12,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

Ακτινίδιο Λάδι

INCI: Actinidia Chinensis Seed OilΤο έλαιο από ακτινίδιο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων ..

8,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,85€

Αλόη Λάδι

INCI: Aloe Barbadensis Leaf Extract and Helianthus annuus (sunflower) seed oilΤο έλαιο αλόης λαμβάνε..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Αμυγδαλέλαιο

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis OilΤο αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης  των καρπών αμ..

2,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,77€