Ισχυρός αντιγηραντικός και συσφυκτικός ορός προσώπου εμπλουτισμένος με καινοτόμα ενεργά συστατικά θαλάσσιας προέλευσης. Επαναφέρει ορατά και άμεσα την ελαστικότητα και την λάμψη της επιδερμίδας χάρη στην δύναμη της μικροάλγης. To elixir επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος και ενισχύει τον υδρολιπιδικό φραγμό. Παράλληλα χαρίζει ενυδάτικά, αναπλάστικά και επουλωτικά οφέλη στην επιδερμίδα. To σέρουμ αποτελείται από έναν μη-ιονικό γαλακτωματοποιητή ο οποίος δημιουργεί δομή υγρών κρυστάλλων που βιομιμούνται τη λιπιδική στοιβάδα της κυτταρικής μεμβράνης του δέρματος προσφέροντας ενυδατική δράση έως και 5 ώρες μετά την εφαρμογή. Τέλος, συνδυάζει τρία ενεργά συστατικά βασισμένα στην μικροάλγη:

-          Το Algaktiv Restore, μίγμα λιπόφιλων κλασμάτων από πράσινα και καφέ μικροφύκια το οποίο προωθεί ενεργά την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης οδηγώντας στην αναζωογόνηση και την αναδόμηση της εξωκυττάριας μήτρας του δέρματος σε μόλις 14 ημέρες. Συνεπώς αυξάνει την σφριγηλότητα και γεμίζει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

-          Το Dunalina, εκχύλισμα από το αλόφιλο μικροφύκι «Dunaliella salina» ιθαγενής στην περιοχή της Μεσογείου, το οποίο προσφέρει αποτελεσματική αντιρυτιδική δράση μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων σε μόλις 28 ημέρες. Παράλληλα χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος η οποία συνοδεύεται με σημαντική αύξηση της λάμψης της επιδερμίδας.

-          Το Skin Tightener ST-2, συνδυασμός υδρολυμένης φυτικής πρωτεΐνης με πολυμανουρονικό άλας (πολυσακχαρίτης το οποίο προέρχεται από τις κέλπιες) χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και άμεση σύσφιξη του δέρματος, αντιληπτή στα 10 μόλις λεπτά εφαρμογής.                                                         

 Κάντε κλικ      ΕΔΩ για να κατεβάσετε την συνταγή σε μορφή PFD