Το Body Scrub σώματος με κόκκους καφέ  προσφέρει εξαιρετική απολέπιση του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και ενισχύει την ανάπλαση του δέρματος αφήνοντάς το λείο και μεταξένιο. Το απολεπιστικό κατά της κυτταρίτιδας διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος ενεργοποιώντας την λιπόλυση και την αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Χάρη στους πτητικούς εστέρες, η ελαφριά του υφή βοηθά στην γρήγορη απορρόφηση των ελαίων χωρίς την αίσθηση λιπαρότητας. Εφαρμόστε στα προβληματικά σημεία και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να ενεργοποιήσετε την μικρό- κυκλοφορία στην περιοχή. Έπειτα ξεπλύνετε με άφθονο νερό για να απομακρύνετε τους κόκκους. Στην συνέχεια εφαρμόστε  την κρέμα κατά της κυτταρίτιδας για ολοκλήρωση της περιποίησης σας.

Ν°

Υλικό

100γρ

50γρ

Δράση

ΦΑΣΗ Α

1

Λάδι Καρύδας

10

5

Υψηλό σε περιεκτικότητα βιταμίνης Ε, μαλακώνει και θρέφει το δέρμα σε βάθος

2

Αβοκάντο Λάδι

10

5

Πλούσιο σε Βιταμίνες Α, Β1, Β2, D, και Ε, εισχωρεί εύκολα στο δέρμα και το ενυδατώνει

3

Κισσός Λάδι

11

5,5

Λιποδιαλυτικό λάδι το οποίο δρα κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους

4

Φουντουκέλαιο

11

5,5

Φυτικό λάδι που δρα κατά της κυτταρίτιδας και λειαίνει την επιδερμίδα

5

Coconut Oil Fractionated

15

7,5

Ελαφρύ λάδι το οποίο δεν φράζει τους πόρους της επιδερμίδας και την αφήνει απαλή και ενυδατωμένη. Έχει υψηλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες χάρη στην βιταμίνη Ε  που περιέχει

6

Cetiol OE

15

7,5

Ελαφρύς εστέρας ο οποίος αφήνει το δέρμα μαλακό και στεγνό μετά από εφαρμογή. Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει λιπαρή αίσθηση

7

Cetiol CC

15

7,5

Πράσινος εστέρας ο οποίος δρα σαν μαλακτική λιπαρή ουσία. Ανήκει στα ξηρά λάδια και έχει γρήγορη εξάπλωση στο δέρμα. Αφήνει βελούδινη αίσθηση χωρίς να φράζει τους πόρους

8

Φυσικό Πηκτικό Λαδιών

8

4

Πηκτικό λαδιών,  αυξάνει το ιξώδες του προϊόντος

ΦΑΣΗ Β

 

9

Βιταμίνη Ε

0,5

0,25

Αντιοξειδωτικό για προστασία της λιπαρής φάσης από την οξείδωση

10

Φύκια ελαιώδες εκχ.

1,5

0,75

Πλούσιο σε ιώδιο δρα κατά της κυτταρίτιδας και το τοπικό πάχος

11

Άρωμα

1

0,5

Προαιρετικό

12

Κόκκοι καφέ

2

1

Απελπιστικοί κόκκοι ενεργοποιούν την μικρό-κυκλοφορία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 













Μέθοδος παραγωγής

  • Στο κύριο δοχείο προσθέτουμε τα συστατικά Ν1 έως Ν8. Αναδεύουμε και θερμαίνουμε την φάση Α μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία 80 βαθμών.
  • Η φάση Α πρέπει να γίνει διαυγής και το συστατικό Ν8 να έχει διαλυθεί. Προσοχή, όχι παρατεταμένη θέρμανση.
  • Στην συνέχεια, διακόπτουμε την θέρμανση και ρίχνουμε τα συστατικά 9, 10  και 11 με ήπια  ανάδευση.
  • Έπειτα ομογενοποιούμε το μίγμα για ένα λεπτό και στην συνέχεια αφήνουμε το προϊόν να ψυχθεί. Το προϊόν αρχίζει σιγά σιγά να πήζει και ταυτόχρονα να θολώνει. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μέχρι το μίγμα μας να ψυχθεί τελείως αναδεύουμε το υλικό για να το βοηθήσουμε να πάρει το τελικό του ιξώδες.
  • Τέλος, όταν το προϊόν έχει έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και έχει αποκτήσει τελικό ιξώδες, προσθέτουμε με πλανητική ανάδευση  το συστατικό 12 και ελέγχουμε την σωστή ομογενοποίηση του προϊόντος.