Μενου
Καλαθι

Solubilisant LRI

Solubilisant LRI
Νέο
Solubilisant LRI

INCI Name: PPG-26 Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Water

Το Solubilisant LRI είναι ένα μοναδικό συνεργιστικό μίγμα επιφανειοδραστικών σχεδιαμένο για να επιτρέπει την χρήση του νερού ως υποκατάστατο αλκοόλης σε πολλά καλλυντικά και αρωματικά προϊόντα. Μη-ιονικό μίγμα με εξαιρετικές διαλυτοποιητικές ιδιότητες, διαθέτει HLB που του επιτρέπει τον σχηματισμό διαυγών υδατικών μικρογαλακτωμάτων ακόμη και σε συστήματα με υψηλή περιεκτικότητα ελαίων. Ιδανικό για την διαλυτοποίηση αρωμάτων, αιθέριων ελαίων και άλλων λιπόφιλων συστατικών σε υδατικό φορέα, είναι αποτελεσματικό σε χαμηλά ποσοστά χρήσης παρέχοντας υψηλή διαφάνεια. Επιπλέον, σε σύγκριση με άλλους διαλυτοποιητές, το Solubilisant LRI παρουσιάζει χαμηλό αφρισμό, χαμηλό ερεθισμό του δέρματος και μειωμένη κολλώδη αίσθηση. Λόγω της πιθανής καθίζησης του κατά την αποθήκευση, συνιστάται η ήπια θέρμανση σε υδατόλουτρο στους 50 ° C για λίγα λεπτά πριν τη χρήση.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε σκιερό, δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από παιδιά.



Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,84€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 12000013

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies