Όπως πάντα, θέλεις να λάμπεις αυτές τις γιορτές! Επειδή το γνωρίζουμε καλά αυτό, μαζέψαμε μερικά από τα καλύτερα μας υλικά που θα σε βοηθήσουν να το κάνεις πραγματικότητα. Ξεκίνησε από τώρα και θα δεις θεαματική αλλαγή στην όψη της επιδερμίδας μέχρι τα Χριστούγεννα. 

Αυτά είναι τα δικά σου μυστικά ομορφιάς για να λάμπεις:

ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ PEEL OFF - GOLD & PEARL 

Έτοιμη πολυτέλεια με χρυσό 24 καρατιών και μαργαριτάρια

Αναζωογονητική peel off μάσκα προσώπου με κλινικά αποδεδειγμένη αντιγηραντική και συσφικτική δράση. Προσφέρει στο δέρμα βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση διοχετεύοντας πολύτιμα θρεπτικά συστατικά ως όπλα κατά της  φυσικής γήρανσης. Δε θα θέλεις να τη βγάλεις από πάνω σου!

CRYSTALIDE

Ενεργό πεπτίδιο λάμψης

Προσθέσε το στην καθημερινή κρέμα σου ή σ’ ένα προϊόν μακιγιάζ και θα δράσει σαν το highlighter σου. Άλλο ένα ενεργό συστατικό με ολιστική δράση από τα βαθύτερα στρώματα έως και την επιφάνεια του δέρματος. Δύο φορές την ημέρα αρκούν για να δεις το δέρμα σου πιο λείο, ομοιόμορφο και διάφανο σαν ένα κομμάτι κρύσταλλο!

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

Η σταθερή αξία στην περιποίησή σου

Φαντάσου μία βιταμίνη C 100 φορές πιο ισχυρή από αυτή του πορτοκαλιού… Και όμως υπάρχει και στην παρουσιάζουμε εδώ. Προέρχεται από το Δαμάσκηνο Kakadu που φύεται στην μακρινή Αυστραλία. Τα οφέλη πολλαπλά καθώς πέρα από λάμψη ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι θα δεις να βελτιώνεται και η ελαστικότητα του δέρματος σου! Τι λες; Θα το δοκιμάσεις;

KOMBUCHKA

Ένα νέο trend της εποχής

Ότι πιο hot στην Αμερική στις ημέρες μας. Πρόκειται για ένα ζυμομύκητα μαύρου τσαγιού πλούσιο σε οργανικά οξέα και βιταμίνες συμπλέγματος Β. Έχει αντιοξειδωτική δράση, λειτουργεί ως συμπλήρωμα στον μεταβολισμό του δέρματος σου και βελτιώνει την συνολική εικόνα του θεαματικά! Τόλμησε το!