Αδυνατιστικό κρεμοτζελ με εξαιρετικά φρέσκια υφή. Περιέχει φυτική γλυκερίνη και γλυκόλες οι οποίες ενυδατώνουν σε βάθος και αναζωογονούν την επιδερμίδα. Βασισμένο στον συνδυασμό 2 ανιονικών ουσιών (πολυμερή) που προσφέρουν μεταξένια και απαλή αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζουν εξαιρετική σταθερότητα στο προϊόν. Το κρεμοτζελ είναι ενισχυμένο με οινόπνευμα το οποίο χαρίζει δροσερή αίσθηση και φρεσκάδα κατά την εφαρμογή. Παράλληλα, η μοναδική αυτή φόρμουλα βασίζεται σε ένα κόμπο ενεργών συστατικών από θαλάσσια προέλευση, τα οποία στοχεύουν το αδυνάτισμα και τη λείανση της επιδερμίδας. Συγκεκριμένα, το Lipout δραστικό από πλαγκτόν ενισχύει το αδυνάτισμα ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς καύσης λίπους του αποθηκευμένου λιπώδους ιστού. Το Gelyol δραστικό από φύκι, παρέχει αντιοξειδωτική προστασία, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και προσφέρει αποτελεσματική λιποδιάλυση και μείωση της κυτταρίτιδας. Και τέλος, το ελαιώδες εκχύλισμα από φύκι, πλούσιο σε ιώδιο, δρα κατά το τοπικό πάχος. Το κρεμοτζελ ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέως. Συσφίγγει την επιδερμίδα, αναδιαμορφώνει το γενικό περίγραμμα του σώματος επιτυγχάνοντας μείωση εκατοστών και ορατή λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Χρησιμοποιείστε την στα προβληματικά σημεία με κυκλικές κινήσεις μέχρι την πλήρη απορρόφηση της.

Υλικό

100g

50g

Δράση

ΦΑΣΗ Α (ΥΔΑΤΙΚΗ)

1

Απιονισμένο Νερό

81,30

41

 

2

Γλυκερίνη Φυτική

3

1,5

Ενυδατικός παράγοντας. Ενισχύει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας

3

Hydrolite 5 Green

3

1,5

Ενεργό συστατικό, ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος έως + 10% μετά από 4 ώρες εφαρμογής

4

Aristoflex Velvet

0,2

0,1

Ανιονικό πολυμερές  κατάλληλο για cream gel υφές, προσφέρει μεταξένια αίσθηση

5

Rheosol AP

1

0,15

Ανιονικό πολυμερές & γαλακτωματοποιητής. Αυξάνει το ιξώδες και την σταθερότητα των γαλακτωμάτων

6

Οινόπνευμα

3

1,5

Ενισχύει την αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας στην επιδερμίδα

ΦΑΣΗ Β (ΛΙΠΑΡΗ)

7

Gelyol

3

1,5

Δραστικό συστατικό από φύκι, παρέχει αντιοξειδωτική προστασία,  οξυγονώνει τους ιστούς, προσφέρει αποτελεσματική λιποδιάλυση και μείωση της κυτταρίτιδας

8

Lipout

3

1,5

Ενεργό συστατικό  από πλαγκτόν το οποίο ενισχύει το αδυνάτισμα ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς καύσης λίπους του αποθηκευμένου λιπώδους ιστού

9

Φύκια ελαιώδες εκχ.

1

0,5

Ελαιώδες εκχύλισμα από φύκι, πλούσιο σε ιώδιο δρα κατά την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος

10

Βιταμίνη E

0,5

0,25

Αντιοξειδωτικό, για αποφυγή αλλοίωσης των ελαίων της λιπαρής φάσης

ΦΑΣΗ Γ

11

Preservative 12

1

0,5

Συντηρητικό για προστασία από μικροβιακό φορτίο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Μέθοδος παραγωγής

Η διαδικασία παραγωγής γίνεται εν ψυχρώ. Στο κύριο δοχείο προσθέτουμε το νερό και στην συνέχεια τα υλικά 2 και 3.  Στο ίδιο δοχείο προσθέτουμε τα πηκτικά 4 και 5 με ανάδευση μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές τζελ χωρίς κομπάκια. Έπειτα προσθέτουμε το οινόπνευμα με πλανητική ανάδευση μέχρι να ομογενοποιηθεί η φάση Α.

Στην φάση Β προσθέτουμε πρώτα τα υλικά 8, 9 και 10 και μετά το υλικό 7. Κάθε φορά που προσθέτουμε ένα υλικό αναδεύουμε καλά έως την πλήρη ομογενοποίησή του και συνεχίζουμε με το επόμενο υλικό. Τέλος προσθέτουμε το συντηρητικό (11) και ελέγχουμε την πλήρη ενσωμάτωση του καθώς και το pH του προϊόντος, να είναι περίπου 6.  Διαφορετικά, ρυθμίζουμε το προϊόν με το κατάλληλο ρυθμιστικό διάλυμα.

*Η συγκεκριμένη συνταγή δεν προτείνεται για ανθρώπους που πάσχουν από θυρεοειδή