Μενου
Καλαθι

Επιβραβεύουμε τις αγορές σου! Πλήρωσε με Πιστωτική Κάρτα ή Τραπεζική Κατάθεση και λάβε 5% έκπτωση σε κάθε σου αγορά!

 Χρησιμοποιήστε το κουπόνι SUM24 και κερδίστε έκπτωση 10% (ισχύει για πελάτες λιανικής)

Χρησιμοποιήστε το κουπόνι SUM15 και κερδίστε έκπτωση 15% για αγορές άνω των 350€  (ισχύει για πελάτες λιανικής μέχρι τις 31/06/2024)

Παραλάβετε την παραγγελία σας με BOX NOW !

Τριαντάφυλλο Γαλλικό Εκχύλισμα

Τριαντάφυλλο Γαλλικό Εκχύλισμα
Τριαντάφυλλο Γαλλικό Εκχύλισμα

INCI Name : Water, Glycerin, Rosa Gallica Flower Extract,Rosa Damascena Flower Oil

Το French Rose Extract είναι φυτικό εκχύλισμα από πέταλα τριαντάφυλλου. Προέρχεται από περιοχές της Νότιας Γαλλίας, του Μαρόκου και της Τουρκία. Θεωρείται εδώ και αιώνες φαρμακευτικό φυτό και χρησιμοποιείται ευρέως χάρη στις εξαιρετικές του ιδιότητες. Γνωστό για τα ενυδατικά και αναζωογονητικά οφέλη του στο δέρμα, χαρίζει επίσης ιδιαίτερο άρωμα. Είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, προανθοκυανιδίνες, ταννίνες και φλαβονολίνη που προσδίδουν στυπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. Περιέχει επίσης γλυκοσίδια τα οποία παρουσιάζουν αντιβακτηριακά οφέλη καθώς και αιθέριο έλαιο το οποίο προσφέρει αντιφλεγμονώδη και αρωματικά χαρακτηριστικά, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε αρώματα και αποσμητικές εφαρμογές. Το εκχύλισμα τριαντάφυλλου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ξηρού, αφυδατωμένου η ακόμα ευαίσθητου δέρματος.

Συνιστάται: η χρήση σε προϊόντα για ευαίσθητες/ξηρές επιδερμίδες, αντιακνεικά προϊόντα, τονωτικά και αναζωογονητικά καθαριστικά / λοσιόν προσώπου, προϊόντα για την ευαίσθητη περιοχή, αποσμητικά, καθαριστικά σώματος, αντιγηραντικές κρέμες ματιών κλπ. 

Δοσολογία: 1%-10%

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε σκιερό, δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 12200031

Διαθέσιμες Επιλογές