Μενου
Καλαθι

Επιβραβεύουμε τις αγορές σου! Πλήρωσε με Πιστωτική Κάρτα ή Τραπεζική Κατάθεση και λάβε 5% έκπτωση σε κάθε σου αγορά!

 Χρησιμοποιήστε το κουπόνι SUM24 και κερδίστε έκπτωση 10% (ισχύει για πελάτες λιανικής)


Παραλάβετε τις παραγγελίες σας με ΒΟΧ ΝΟW


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας  την Δευτέρα 24/06/2024 του Αγίου Πνεύματος, θα παραμείνει κλειστή.





Ιπποκάστανο Εκχύλισμα

Ιπποκάστανο Εκχύλισμα
Ιπποκάστανο Εκχύλισμα

INCI Name: Aqua, Glycerin, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut)Seed Extract  

Το εκχύλισμα από Ιπποκάστανο λαμβάνεται μέσω εκχύλισης των καρπών του δέντρου σε μίγμα γλυκερίνης /νερού. Ιθαγενής στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ασία, ο καρπός αποτελείται από λινελαϊκά Ω6 και ελαϊκά Ω9 λιπαρά οξέα, αμινοξέα και βιταμίνες (με το ασκορβικό οξύ γνωστό και ως βιταμίνη C να επικρατεί). Επιπλέον, πλούσιο σε σαπωνίνες (β-εσχίνη), κουμαρίνες (εσκουλίνη) και φλαβονοειδή, εμφανίζει αντιφλεγμονώδεις, φλεβοτονικές και στυπτικές ιδιότητες στο δέρμα και τα μαλλιά. Ενισχύοντας την μικροκυκλοφορία, το εκχύλισμα ιπποκαστάνου χρησιμοποιείται συχνά σε προϊόντα αδυνατίσματος και κατά της κυτταρίτιδας, σε κρέμες ματιών κατά των μαύρων κύκλων, σε προϊόντα κατά της ερυθρότητας του δέρματος και επίσης σε προϊόντα που καταπραΰνουν τα συμπτώματα των βαριών ποδιών.

Συνιστάται επίσης για την φροντίδα του λιπαρού δέρματος και τριχωτού κεφαλής, για εφαρμογές κατά της κατακράτησης, τονωτικές λοσιόν, αναζωογονητικά και δροσιστικά καθαριστικά προϊόντα (όπως σαμπουάν και αφρόλουτρα), προϊόντα για την καταπραϋνση του ερεθισμένου δέρματος, προιόντα κατά των ρυτίδων κλπ.

Δοσολογία: 2 - 5 %

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε σκιερό, δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από παιδιά

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 12200040

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies