Μενου
Καλαθι

Το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό από τις 14 έως και τις 24 Αυγούστου. (Η τελευταία παραγγελία θα αποσταλεί απο εμάς στις 13 Αυγούστου). Μετά τις 13/08  μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας On line οι οποίες θα διεκπεραιωθούν από τις 25 Αυγουστου με σειρά προτεραιότητας.

Αναζήτηση

Κριτήρια Αναζήτησης

Προϊόντα σύμφωνα με τα κριτήρια αναζήτησης

INCI: AQUA (WATER), ISOPROPYL MYRISTATE, PROPYLENE GLYCOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEETALMOND) OIL, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, CERA ALBA (BEES WAX), PALMITIC ACID,STEARIC ACID, PHENOXYETHANOL, TRIETHANOLAMINE, DISODIUM EDTA, TOCOPHERYL ACETATE,CAPRYLYL GLYCOL, DECYLENE GLYCOL, GLYCERI..
12,00€ Χωρίς ΦΠΑ:9,68€
Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά σκευάσματα  όπως σκιές για τα μάτια, eyeliners, ρουζ, make up, lip balm, πούδρες  αλλά και για τον χρωματισμό σαπουνιών.Συνήθως για να μπορέσει να δώσει ομοιόμορφο χρωματισμό και να ενσωματωθεί καλά στο σαπούνι διαλύουμε την σκόνη-χρώμα σε γλυκερίνη( σε πο..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά σκευάσματα  όπως σκιές για τα μάτια, eyeliners, ρουζ, make up, lip balm, πούδρες  αλλά και για τον χρωματισμό σαπουνιών.Συνήθως για να μπορέσει να δώσει ομοιόμορφο χρωματισμό και να ενσωματωθεί καλά στο σαπούνι διαλύουμε την σκόνη-χρώμα σε γλυκερίνη( σε πο..
6,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά σκευάσματα  όπως σκιές για τα μάτια, eyeliners, ρουζ, make up, lip balm, πούδρες  αλλά και για τον χρωματισμό σαπουνιών.Συνήθως για να μπορέσει να δώσει ομοιόμορφο χρωματισμό και να ενσωματωθεί καλά στο σαπούνι διαλύουμε την σκόνη-χρώμα σε γλυκερίνη( σε πο..
6,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
INCI: AQUA (WATER), POLYGLYCERYL-4 LAURATE, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, POLYGLYCERYL-6 LAURATE, OCTYLDODECYL OLEATE, TOCOPHERYL ACETATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM POLYACR..
10,00€ Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
INCI: Aqua, polyglyceryl-4 Laurate, Phenoxyethanol, Glyceryl  Stearate, Acrylates/Acrylamide Copolymer, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Potassium Sorbate,Polysorbate 85“Multi Lotion”  Έτοιμη βάση κρέμας - λοσιόνΓενικής χρήσεως κρέμα/λοσιόν για το σώμα και πρόσωπο! ..
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:6,05€
Βοτανικό όνομα: Jasminum GrandiflorumΟικογένεια: OleaceaeΠροέλευση/ Μέρος φυτού: Λουλούδι/ ΠέταλαΜέθοδος εκχύλισης: Enfleurage & Εκχύλιση με διαλύτηΙστορία: 100% συμπυκνωμένο έλαιο Jasminum Grandiflorum. Το absolute είναι το προϊόν που λαμβάνεται από την εκχύλιση με διαλύτη του γιασεμί con..
28,50€ Χωρίς ΦΠΑ:22,98€
Βοτανικό όνομα: Jasminum Grandiflorum  (Flower Extract and Simmondsia Chinensis Seed Oil)Οικογένεια: OleaceaeΠροέλευση/ Μέρος φυτού: Λουλούδι/ ΠέταλαΜέθοδος εκχύλισης: Απόσταξη με υδρατμούςΙστορία:  Μείγμα 5% jasminum Grandiflorum σε έλαιο Jojoba. Ονομάζεται ι..
6,50€ Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
INCI: Aqua, Jasminum Officinale oilΓιασεμί Ανθόνερο το οποίο λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό από τα λουλούδια/άνθη του φυτού "Jasminum Officinale". Ιθαγενής στον Καύκασο και την ασιατική ήπειρο, είναι γνωστό για την αντιφλεγμονώδη δράση του. Προσφέρει μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες..
5,50€ Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
INCI : AQUA (WATER),ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE ,OCTOCRYLENE BUTYL, METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL STEARATE, GLYCERIN ,CETETH-2  CETEARETH-25 PHENOXYETHANOL, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LAURYL ALCOHOL DECYLENE GLYCOL,DIMETHICONE,OLIVE OIL GLYCERETH-8 ESTER..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Έτοιμη Βάση Απολεπιστικό Προσώπου
Out Of Stock
INCI: Aqua, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Glycine soja Oil, Triethanolamine, Olea europaea Seed Powder, Glycerin, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Xanthan Gum, Prunus armeniaca Kernel Oil, Dimethicone, Carbomer, Caprylyl Glycol, Parfum, Decylene Glycol..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 35 (3 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies