Μενου
Καλαθι

Αναζήτηση

Κριτήρια Αναζήτησης

Προϊόντα σύμφωνα με τα κριτήρια αναζήτησης

Cetyl AlcoholΛιπαρή αλκοόλη φυτικής προέλευσης. Δρα ως συν-γαλακτωματοποιητής και πηκτικός παράγοντας για την λιπαρή φάση γαλακτωμάτων νερό σε λάδι. Ο μη ιονικός της χαρακτήρας την καθιστά συμβατή με ανιονικούς, κατιονικούς, και αμφοτερικούς γαλακτωματοποιητές. Βρίσκεται σε στερεή κηρώδη μορφή, ..
3,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
INCI: Sodium Lauroyl oat amino acidsΑνιονικό επιφανειοδραστικό που προέρχεται από αμινοξέα βρώμης. Τα προϊόντα με βάση τη βρώμη έχουν ενυδατικές, μαλακτικές, προστατευτικές και  καταπραϋντικές ιδιότητες και ρυθμίζουν το pH του δέρματος. Ιδανικό για τον καθαρισμό της ευαίσθητης  επιδερμ..
14,00€ Χωρίς ΦΠΑ:11,29€
Είναι πλούσια σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία όπως μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο, βρώμιο, σίδηρο, σελήνιο και χαλκό. Είναι ευεργετικά για το σώμα και το δέρμα. Έχουν αντιφλεγμονώδη δράσηΤρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό, σκιερό και καλά αεριζόμενο χώρο μακριά από παιδιά...
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI: Aqua, polyglyceryl-4 Laurate, Phenoxyethanol, Glyceryl  Stearate, Acrylates/Acrylamide Copolymer, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Potassium Sorbate,Polysorbate 85“Multi Lotion”  Έτοιμη βάση κρέμας - λοσιόνΓενικής χρήσεως κρέμα/λοσιόν για το σώμα και πρόσωπο! ..
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:6,05€
INCI:Aqua, Isopropyl Myristate, Stearic Acid, Prunus amygdalus dulcis Oil, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate,Cetearyl Alcohol, Cera alba, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Sodium PCA, Caprylyl Glycol, Disodium EDTADecylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Alcohol Denat, Panax ginseng Root Extract, ..
12,00€ Χωρίς ΦΠΑ:9,68€
INCI Name: Aqua, Citrus Grandis Peel OilΓκρέιπφρουτ Ανθόνερο το οποίο λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό από τη φλούδα του φρούτου 'Citrus Grandis'. Ιθαγενής στην Ασία, είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και επομένως διαθέτει αντιγηραντικές ιδιότητες. Παράλληλα, καθαρίζει, αναζωογονεί και τονώνει την..
5,50€ 4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Glycerol - GlycerinΗ γλυκερίνη βρίσκεται σε όλα τα φυσικά λιπίδια, ζωτικά η φυτικά. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά και ευρέως χρησιμοποιούμενα συστατικά σε προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Υδατοδιαλυτή, άοσμη, άχρωμη, φυτική υγροσκοπική ουσία, χρησιμοποιείται συνήθως ως ενυδατικός και μαλακ..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
ΙΝCI:Cocamidopropyl BetaineTο Cocamidopropyl Betaine χρησιμοποιείται ως πολύ ήπια αμφοτερική επιφανειοδραστική ουσία σε προϊόντα για τον καθαρισμό του δέρματος και των μαλλιών, όπως σαμπουάν, αφρόλουτρα, υγρά σαπούνια κλπ… Χρησιμοποιείται ως ενισχυτής αφρισμού, ο οποίος, είναι πιο κρεμώδης, πλού..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
INCI: Aqua, Sodium Laureth Sulfate,  Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Phenoxyethanol  H έτοιμη βάση αφρόλουτρου Suspending έχει δημιουργηθεί ώστε να διατηρεί τους απολεπιστικούς κόκκους σε αιώρηση.Έτσι πολύ ευκολά  μπορούμε να φτιάξουμε ένα αφρόλουτρο με ήπιες μ..
5,50€ Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
INCI: Aqua, Prunus amygdalus dulcis Oil, Glycerin, Panthenol, Sucrose Stearate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Tocopherol, Carbomer, Bisabolol, Helianthus annuus Seed Oil, Decylene Glycol, Sodium Hydroxide.Βάση λεπτόρρευστου γαλακτώματος σε μορφή σπρέι στην οποία μπορείτε να προσθέσετε τα υδατ..
10,00€ Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Mε υποδιαίρεση 0,01 gr και μέγιστο βάρος 500grΗ συγκεκριμένη ζυγαριά έχει προστατευτικό πιατάκι ώστε να μην λερώνεται όταν ζυγίζουμε τα υλικά μας.  ..
25,50€ Χωρίς ΦΠΑ:20,56€
INCI: Cocos Nucifera OilΤο εξευγενισμένο λάδι καρύδας λαμβάνεται απο την σάρκας του καρπού. Ιθαγενής στις ακτές του Ειρηνικού και της Ινδίας, το έλαιο καρύδας είναι μια εξαιρετικά θρεπτική πηγή κορεσμένων λιπαρών οξέων. Όντως μια από τις πλουσιότερες φυσικές πηγές σε λαυρικό και μυριστικό ..
2,00€ Χωρίς ΦΠΑ:1,61€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies