Μενου
Καλαθι

Επιβραβεύουμε τις αγορές σου! Πλήρωσε με Πιστωτική Κάρτα ή Τραπεζική Κατάθεση και λάβε 5% έκπτωση σε κάθε σου αγορά!  

Χρησιμοποιήστε το εκπτωτικό κουπόνι LOVE24 και κερδίστε έκπτωση 10% ( Η προσφορά ισχύει από τις 2 έως τις 28 Φεβρουαρίου για πελάτες λιανικής)




Triethyl Citrate

Triethyl Citrate
Triethyl Citrate

INCI:Triethyl Citrate

Το Triethyl Citrate είναι ένας εστέρας κιτρικού οξέος. Παράγεται μέσω μιας διαδικασίας εστεροποίησης κιτρικού οξέος με αιθανόλη. Πρόκειται για ένα άχρωμο και άοσμο λιπόφιλο υγρό το οποίο μεταβολίζεται εύκολα από το ανθρώπινο σώμα. Στα καλλυντικά, το συστατικό αυτό χρησιμοποιείται συχνά σε αποσμητικά ως εναλλακτική λύση έναντι άλλων τοξικών δραστικών ουσιών. Έχει την ικανότητα να μειώνει τις δυσάρεστες οσμές, εμποδίζοντας αποτελεσματικά την ενζυματική αποσύνθεση του ιδρώτα που προκαλεί κακοσμία. Είναι ένα εξαιρετικό ενεργό συστατικό για την καταπολέμηση των σωματικών οσμών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παρόμοιες εφαρμογές όπως κρέμες ποδιών. Το Triethyl Citrate παρουσιάζει επίσης αντιβακτηριακές ιδιότητες, επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αντιβακτηριακά σαπούνια χωρίς να επηρεάζει τη φυσική χλωρίδα του δέρματος.

 Ποσοστό Χρήσης 1-2%

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε σκιερό, δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 12100024

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies