Μενου
Καλαθι

Επιβραβεύουμε τις αγορές σου! Πλήρωσε με Πιστωτική Κάρτα ή Τραπεζική Κατάθεση και λάβε 5% έκπτωση σε κάθε σου αγορά!

 Χρησιμοποιήστε το κουπόνι SUM24 και κερδίστε έκπτωση 10% (ισχύει για πελάτες λιανικής)


Παραλάβετε τις παραγγελίες σας με ΒΟΧ ΝΟW


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας  την Δευτέρα 24/06/2024 του Αγίου Πνεύματος, θα παραμείνει κλειστή.





Φυσικό Έλαιο Βρώμης

Φυσικό Έλαιο Βρώμης
Φυσικό Έλαιο Βρώμης

Inci Name: Avena sativa (Oat) Kernel Oi

Φυσικό έλαιο βρώμης, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Απορροφάται εύκολα από το δέρμα αφήνοντας μη λιπαρή αίσθηση. Είναι χαμηλού ιξώδους διαυγές έλαιο το οποίο χαρακτηρίζεται από ένα πλούσιο χρυσαφί χρώμα. Προστατεύεται από τα φυσικά αντιοξειδωτικά που περιέχει, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Ε, συνεπώς δείχνει εξαιρετική σταθερότητα. Περιέχει 1-2% κεραμίδια που αποτελούν φυσικό φραγμό στην επιδερμική απώλεια νερού και εμποδίζουν την περαιτέρω αφυδάτωση. Πλούσιο επίσης σε λιπίδια που βρίσκονται φυσικά στην εξωτερική στιβάδα του δέρματος, όπως το λινελαϊκό οξύ, βοηθά στην διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της επιδερμίδας.  Το έλαιο βρώμης δρα ως αποφρακτικός και υγροσκοπικός παράγοντας. Μελέτες έδειξαν ότι προσφέρει μείωση στα σπυράκια, το σμήγμα, την λιπαρότητα και τα μαύρα στίγματα καθιστόντας το, ιδανικό έλαιο για χρήση σε προϊόντα κατά της ακμής.

 Δοσολογία: Για σέρουμ και κρέμες προσώπου και σώματος 1% - 5 % στη λιπαρή ή 3η Φάση

Δοσολογία: Για προϊόντα περιποίησης μαλλιών 0.5%

 Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,84€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 12300091

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies