Μενου
Καλαθι

Επιβραβεύουμε τις αγορές σου! Πλήρωσε με Πιστωτική Κάρτα ή Τραπεζική Κατάθεση και λάβε 5% έκπτωση σε κάθε σου αγορά!

 Χρησιμοποιήστε το κουπόνι SUM24 και κερδίστε έκπτωση 10% (ισχύει για πελάτες λιανικής)

Χρησιμοποιήστε το κουπόνι SUM15 και κερδίστε έκπτωση 15% για αγορές άνω των 350€  (ισχύει για πελάτες λιανικής μέχρι τις 31/06/2024)

Παραλάβετε την παραγγελία σας με BOX NOW !

Murumuru Βούτυρο

Murumuru Βούτυρο
Out Of Stock
Murumuru Βούτυρο

INCI -Astrocaryum Murumuru Seed Butter

    Το βούτυρο Murumuru είναι μια ημιστερεή λιπαρή ουσία η οποία εξάγεται από τους καρπούς του φοίνικα Murumuru. Ιθαγενής στα δάση του Αμαζονίου που εκτείνονται από την Βραζιλία μέχρι τα σύνορα του Περού και της Βολιβίας, προσφέρει ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες στο δέρμα και τα μαλλιά. Πλούσιο σε λιπαρά οξέα, ως επί το πλείστον λαυρικό, μυριστικό και ελαϊκό Ω-9 λιπαρό οξύ, επιτρέπει την ανάκτηση της ελαστικότητας στο δέρμα, ενώ παράλληλα ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό και μειώνει την διαδερμική απώλεια υγρασίας. Επιπλέον, καταπραΰνει το δέρμα και του χαρίζει βελούδινη υφή. Στην περιποίηση των μαλλιών, το βούτυρο Murumuru σχηματίζει μια μεμβράνη στην επιφάνεια της τρίχας η οποία εξομαλύνει τα λέπια της και προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις όπως την θερμότητα και βαφή. Επίσης δαμάζει τα ατίθασα μαλλιά και μειώνει το φριζάρισμα.

    Συνιστάται για χρήση: σε ενυδατικές λοσιόν / κρέμες προσώπου και σώματος, μαλακτικά προϊόντα μαλλιών / μάσκες μαλλιών, προϊόντα περιποίησης χεριών, αλοιφές κλπ.

    Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό, δροσερό και καλά αεριζόμενο χώρο.

    Γράψτε μια αξιολόγηση

    Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή Καλή
    Captcha
    9,00€
    Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€
    • Μή διαθέσιμο: Out Of Stock
    • Κωδικός: 13100000

    Διαθέσιμες Επιλογές