Αντηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας SPF30. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση χάρη στην φυτική γλυκερίνη και την προβιταμίνη Β5 οι οποίες ρυθμίζουν τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας. Περιέχει επίσης σύμπλεγμα ενεργών συστατικών τα οποία όχι μόνο ενυδατώνουν αλλά επιβραδύνον την γήρανση και βελτιώνουν την σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Επίσης μειώνουν αισθητά την εμφάνιση των ρυτίδων. Παράλληλα, το έλαιο από ρόδι σε συνδυασμό με την βιταμίνη Ε, προσφέρουν ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες. Απλώστε την κρέμα ομοιόμορφα στο πρόσωπο καθημερινά τουλάχιστον 30’ πριν την έκθεση στον ήλιο. 

Υλικό

100γρ

50γρ

Δράση

ΦΑΣΗ Α

1

Απιονισμένο Νερό

9,13

4,56

 

2

Προβιταμίνη Β5

0,5

0,25

Βιταμίνη, ενεργό συστατικό με ενυδατικές, αναπλαστικές και επουλωτικές ιδιότητες.

3

Φυτική Γλυκερίνη

2

1

Ενυδατικός παράγοντας. Ενισχύει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας

4

Desert Harvest

3

1,5

Σύμπλεγμα τριών εξωτικών φρούτων πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, οξέα φρούτων και ιχνοστοιχεία τα οποία θρέφουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα

5

Υαλουρονικό Οξύ & Κολλαγόνο

5

2,5

Ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα εις βάθος. Επιβραδύνει την γήρανση καθώς επίσης βελτιώνει την σφριγηλότητα και ελαστικότητα της επιδερμίδας. Μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων.

6

Ελαστίνη Βιολογική

3

1,5

Έχει αντιγηραντικες, αντιρυτιδικές και ενυδατικές  ιδιότητες. Συμβάλει στην ελαστικότητα και σφριγηλότητα της επιδερμίδας  ενώ παράλληλα βελτιώνει τις ρυτίδες και ανανεώνει το κουρασμένο δέρμα.

7

Maturine

5

2,5

Φυσικό δραστικό από τα άνθη και φύλλα της μπανάνας.  Προλαμβάνει το σχηματισμό δυσχρωμιών,  διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου ( Ι )και φιμπρονεκτίνης ενώ παράλληλα αναδομεί την επιδερμίδα και βοηθά στην αντιμετώπιση των ρυτίδων.

ΦΑΣΗ Β

8

Βάση Αντηλιακού

66,6

33,3

Έτοιμη βάση για αντηλιακά προϊόντα

9

Έλαιο Ρόδι

3

1,5

Καταπολεμά  τις ελεύθερες ρίζες, διεισδύει  βαθιά στο δέρμα και προάγει την παραγωγή κολλαγόνου. Βοηθά επίσης στην σύσφιξη του δέρματος

10

Βιταμίνη Ε

0,6

0,3

Αντιοξειδωτικό, για αποφυγή αλλοίωσης  των ελαίων της λιπαρής φάσης

11

Preservative 12

0,37

0,185

Συντηρητικό για διατήρηση από μικροβιολογική μόλυνση

12

Άρωμα

0,5

0,25

Προαιρετικό. Δίνει μία ευχάριστη μυρωδιά στο τελικό προϊόν

ΦΑΣΗ Γ

13

Rheosol AP

1,3

0,5

Ανιονικό πολυμερές με ιδιότητες πηκτικού, σταθεροποιητή γαλακτώματος, και γαλακτωματοποιητή

Μέθοδος παραγωγής:

  •  Σε βοηθητικό, δοχείο (Α) προσθέτουμε το νερό όπου διαλύουμε ένα ένα όλα τα συστατικά της φάσης Α ανακατεύοντας με πλανητική ανάδευση μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως.
  • Παράλληλα, στο κύριο δοχείο παραγωγής (Β), προσθέτουμε ένα ένα τα συστατικά 8 έως 12 ανακατεύοντας και εδώ καλά με την κάθε νέα προσθήκη υλικού.
  •  Στην συνέχεια, προσθέτουμε την φάση Α στην φάση Β με ισχυρή ανάδευση/ομογενοποίηση για περίπου 5 λεπτά.
  • Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάμειξης, προσθέτουμε το υλικό 13 και εξακολουθούμε την δυνατή ομογενοποίηση μέχρι να διαλυθεί πλήρως η σκόνη και να πήξει ομοιόμορφα το προϊόν.