Aristoflex Velvet

Aristoflex Velvet

INCI Name: Polyacrylate Crosspolymer-11 

Πηκτικός παράγοντας για υδατικά συστήματα και γαλακτώματα O/W. Πρόκειται για ανιονικό πολυμερές το οποίο είναι εύκολο στη χρήση και δεν χρειάζεται εξουδετέρωση. Παρέχει εξαιρετικές ιδιότητες στο δέρμα και προσφέρει απαλή, βελούδινη αίσθηση. Υποστηρίζει τη δημιουργία γαλακτωμάτων O / W (σε διαδικασίες εν θερμό & εν ψυχρώ), ακόμη και σε περιβάλλον με χαμηλό pH, επιτρέποντας έτσι την ενσωμάτωση ενεργών συστατικών όπως τα οξέα φρούτων AHA (άλφα υδροξύ-οξέα) για παράδειγμα. Έχοντας εξαιρετική συμβατότητα με οργανικούς διαλύτες (π.χ. αιθανόλη, ακετόνη, ισοπροπανόλη), το Aristoflex Velvet μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία διάφανων υδροαλκοολικών σκευασμάτων (υγρά/τζελ) με αιθανόλη έως 70% (για αρωματική η για αντιμικροβιακή εφαρμογή). Το Aristoflex Velvet μπορεί να ενσωματωθεί στην ελαιώδη φάση, στην υδατική φάση η να προ-αναμιχθεί σε πολυόλες (π.χ. γλυκερίνη, προπυλενογλυκόλη). Συνιστώμενη δοσολογία σε καλλυντικά σκευάσματα: 0,3 - 2,0% και σε εύρος pH από 3,0 έως 8,0.

Τip: Χρησιμοποιήστε επίσης το Aristoflex για να φτιάξετε προϊόντα όπως serum, spray mists, gels κτλ που κρατούν σε αιώρημα (Suspending)  σωματίδια όπως Glitters, Απολεπιστικούς κόκκους, πολυβιταμινούχα σφαιρίδια κ.α 


Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό χώρο μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Aristoflex Velvet

  • Κωδικός Προϊόντος: 23102316
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 4,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€

Διαθέσιμες Επιλογές