Beautyderm K10 - 100gr

Beautyderm K10 - 100gr

INCI Name: Sorbitan Olivate, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol.

Η εξέλιξη στους φυτικούς γαλακτωματοποιητές από ελαιόλαδο, δρα ως αυτο-γαλακτωματοποιητής για O/W (λάδι σε νερό) γαλακτώματα.

Σχηματίζει δομές υγρών κρυστάλλων και προσομοιάζει τη δομή των λιπιδίων της επιδερμίδας.

 Δημιουργεί φρέσκα και ελαφριά γαλακτώματα τα οποία προσφέρουν:

  • Ευχάριστη  και μεταξένια υφή
  • Απαλότητα και εξαιρετική δυνατότητα επάλειψης.
  • Βαθιά ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας, ακόμα και με τις απλούστερες φόρμουλες.

 Με το BeautyDerm K10 δεν χρειάζεται πρόσθετος συν-γαλακτωματοποιητής. Δημιουργεί γαλακτώματα με ενυδατικές, μαλακτικές και αδιάβροχες ιδιότητες λόγω του σχηματισμού ενός υδρόφοβου φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος.

Τα γαλακτώματα που δημιουργούνται με το Beautyderm K10 είναι εξαιρετικά σταθερά σε: 

- Υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες

- Μεγάλο εύρος pH 2.5 – 7

 ‘Έτσι ο Beautyderm K10 είναι o γαλακτωματοποιητής που σταθεροποιεί ακόμα και τις πιο «δύσκολες» φόρμουλες, παρόλο που είναι 100% φυσικός

 Προτεινόμενο ποσοστό χρήσης: 3 - 7%.

 *O beautyderm k10 προτείνεται ώς εναλλακτικός γαλακτωματοποιητης του Olivem 1000. Πιο οικονομικός, έχει παρόμοια σύστασή με τον Olivem 1000 με την διαφορά ότι  είναι ήδη εμπλουτισμένος με Cetearyl Alcohol (κετεαρυλική αλκοόλη - σταθεροποιητής γαλακτωμάτωνστη δομή του. Έτσι ο beautyderm k10 προσφέρει πιο σταθερά γαλακτώματα, μοναδικές υφές και είναι εύκολος στην χρήση.


Άλλες Πληροφορίες

Προσοχή:  Όσο αφορά την γαλακτωματοποίηση, πρέπει να ελέγχεται η ενέργεια ανάδευσης έτσι ώστε να μην καταστραφεί η δομή των υγρών κρυστάλλων. Το BeautyDerm K10 πρέπει να χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο χρήσης όπως και του Olivem 1000.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Beautyderm K10 - 100gr

  • Κωδικός Προϊόντος: BEAUTYK10
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 5,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

Διαθέσιμες Επιλογές