Ξηρό λάδι σώματος το οποίο στοχεύει στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και την αποτελεσματική καύση λίπους στην κοιλιά, τα πόδια και τους γλουτούς. Θρέφει και προστατεύει το δέρμα αφήνοντας το λείο και μεταξένιο χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Εμπλουτισμένο σε φυτικά έλαια και ξηρούς εστέρες , συμβάλει στην ενίσχυση του φυσικού φραγμού του δέρματος. Αποτρέποντας την διαδερμική απώλεια υγρασίας, το ξηρό λάδι σώματος επαναφέρει ελαστικότητα και σφριγηλότητα στην επιδερμίδα. Επίσης, χάρη στην τοκοφερόλη και την βιταμίνη Ε, προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία. Τέλος, ο συνδυασμός των παρακάτω ενεργών  συστατικών προσδίδει άμεσα αποτελέσματα:

• To Lip Out ενισχύει το αδυνάτισμα ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς καύσης λίπους με αποτέλεσμα την άμεση μείωση εκατοστών στις περιοχές εφαρμογής. Μειώνει το υπερβολικό πάχος και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος, ενώ βελτιώνουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Παράλληλα, επαναφέρει την ελαστικότητα και την σφριγηλότατα του δέρματος.

• Εκχύλισμα θαλάσσιου φυκιού πλούσιο σε συστατικά τα οποία αναστέλλουν τη λιπογένεση, ενισχύουν το αδυνάτισμα και βελτιώνουν την εμφάνιση του φλοιού πορτοκαλιού. Προσφέρει επίσης τονωτικά, συσφικτικά και αναζωογονητικά οφέλη στην επιδερμίδα.

• Ο φυσικός αδυνατιστικός παράγοντας πρόκειται για ελαιώδες εκχύλισμα το οποίο ενισχύει την καύση του αποθηκευμένου λίπους και εμποδίζει την ωρίμανση των λιποκυττάρων. Περιορίζει την ανάπτυξη λιπώδους ιστού και ως εκ τούτου μειώνει τον όγκο στα σημεία εφαρμογής.

Το ξηρό λάδι σώματος είναι κατάλληλο για την άμεση και αποτελεσματική καύση λίπους. Ενδείκνυται για εφαρμογή σε σημεία όπως κοιλιά, γλουτούς, μηρούς και πόδια. Ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος, μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, ενώ παράλληλα μειώνει το τοπικό πάχος βελτιώνοντας το γενικό σχήμα του σώματος.


Κάντε κλικ ΕΔΩ για να κατεβάσετε την συνταγή σε μορφή PFD