Δροσερή  κρέμα με πεπτίδιο ΒΟΝΤ-L  η οποία αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο ενάντια στα σημάδια της γήρανσης. Προσφέρει ολοκληρωμένη αντιγηραντική προστασία, η οποία παρουσιάζει παρόμοια αποτελεσματικότητα με ενέσιμη θεραπεία . Χαρίζει ιδιαίτερα δροσερή και ανάλαφρη τζελ υφή η οποία σπάει κατά το άπλωμα και απελευθερώνει μια ευχάριστη υγρασία. Ιδιαίτερα πλούσια σε φυτική γλυκερίνη, αλόη βέρα και προβιταμίνη Β5, αποτρέπει την διαδερμική απώλεια υγρασίας, ενυδατώνει την επιδερμίδα και προσφέρει αναπλαστικά και επουλωτικά οφέλη στους βαθύτερους ιστούς του δέρματος, κάνοντας το πιο ελαστικό και σφριγηλό από ποτέ. Παράλληλα, αποτελείται από ένα μίγμα ελαίων με εξαιρετικά ελαφριά υφή, το οποίο θρέφει την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και να φράζει τους πόρους. Επιπλέον, αφήνει μεταξένια αίσθηση και χαρίζει μοναδική αντιοξειδωτική προστασία. Συμπληρωματικά, η  Κρέμα αποτελείται από ένα σύμπλεγμα τριών ενεργών συστατικών το οποίο προσφέρει βαθιά ανάπλαση σε όλο το πρόσωπο.

  • Το βιομημητικό πεπτίδιο (BONT-L) που εμπεριέχει δρα σαν ένεσιμη θεραπεία η οποία αποτρέπει τις ακούσιες συσπάσεις των μυών του προσώπου, με αποτέλεσμα την αισθητή μείωση των ρυτίδων και λεπτών γραμμών που προκαλούνται κατά την ομιλία η τις εκφράσεις του προσώπου σε μόλις 28 μέρες χρήσης.
  • Το Neodermyl, συνδυάζοντας αμινοξέα με χαλκό, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, χαρίζοντας σε μόλις 15 ημέρες ορατή μείωση των βαθιών ρυτίδων και βελτίωση της σφρηγιλότητας του προσώπου, δείχνοντας παρόμοια αποτελεσματικότητα με ενέσιμη θεραπεία σε πλαστικό χειρουργό.
  • Το matrixyl morphomics, βασισμένο στην τεχνολογία πεπτιδίων, δρα σαν ισχυρό αντιγηραντικό και αντιρυτιδικό ενεργό συστατικό το οποίο λειαίνει την επιδερμίδα γεμίζοντας αποτελεσματικά τις ρυτίδες και τις γραμμές όλου του προσώπου σε μόλις 6 εβδομάδες χρήσης.

Η  κρέμα αναδομεί τις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος οι οποίες έχουν υποστεί χαλάρωση και πτώση. Προσφέρει ορατή σύσφιξη και επαναφέρει στην επιδερμίδα την πυκνότητα που χρειάζεται.  

Κάντε κλικ ΕΔΩ  για να κατεβάσετε την συνταγή σε μορφή PFD