Κρέμα σώματος για την καταπολέμηση των ραγάδων και του τοπικού πάχους. Εμπλουτισμένη με φυτική γλυκερίνη και Ecogel, ενυδατώνει, αναζωογονεί, δροσίζει και παρέχει μεταξένιο after feel στο δέρμα χωρίς να κολλάει. Αποτελείται από φυτικά έλαια, βούτυρα και λιπαρούς εστέρες οι οποίοι θρέφουν το δέρμα και του χαρίζουν απαλότητα. Συγκεκριμένα, το έλαιο μακαντάμια και το βούτυρο κακάο, πλούσια σε Ω7 και Ω9 λιπαρά οξέα, ενισχύουν τον επιδερμικό φραγμό, αποτρέπουν την απώλεια υγρασίας και επαναφέρουν την χαμένη ελαστικότητα της επιδερμίδας. Παράλληλα, είναι ενισχυμένη με το  Leucidal, το οποίο εκτός από τις αντιμικροβιακές του ιδιότητες, προσφέρει μαλακτικά οφέλη στην επιδερμίδα αυξάνοντας την ενυδάτωση του δέρματος έως και 10%.

Τέλος, η κρέμα βασίζεται σε δύο ενεργά συστατικά:

  •      Το Camaderm, εκχύλισμα από μαύρο μούρο crowberry, το οποίο αποτρέπει την αλλοίωση των δερματικών ινών και ως εκ τούτου εμποδίζει τον σχηματισμό ραγάδων, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και αυξάνει τη σφριγηλότητα και την τόνωση του δέρματος. Μελέτη in-vivo με την χρήση κρέμας με Camaderm 3% δύο φορές ημερησίως έδειξε αύξηση της μικροκυκλοφορίας κατά 38% σε γυναίκες με βαριά/κουρασμένα πόδια μετά από 56 ημέρες. Επίσης έδειξε αύξηση της τόνωσης του δέρματος κατά 22% και της σφριγηλότητας κατά 7% σε γυναίκες με χαλαρό δέρμα αντιβραχίου μετά από 56 ημέρες.
  •       Την Glycoxanthine η οποία περιέχει καφείνη, θεοβρωμίνη και θεοφυλλίνη. Στοχεύει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους διαλύοντας τα τοιχώματα που περιβάλλουν κι εγκλωβίζουν τα λιποκύτταρα. Συνεπώς περιορίζει το τοπικό λίπος και μειώνει την κατακράτηση υγρών στους ιστούς. 

Η κρέμα σώματος εξομαλύνει αποτελεσματικά την εμφάνιση του δέρματος, αποτρέπει τον σχηματισμό ραγάδων, ενισχύει την λιποδιάλυση και συμβάλει στην ενίσχυση της ελαστικότητας και της τόνωσης του δέρματος. 

 Κάντε κλικ ΕΔΩ για να κατεβάσετε την συνταγή σε μορφή PFD