Δυναμωτικό λάδι θρέψης για γερά μαλλιά και νύχια. Αποτελείται από εκλεκτά φυτικά έλαια τα οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες, θρεπτικά συστατικά, ιχνοστοιχεία και λιπαρά οξέα. Προσφέρει ενυδάτωση, διατήρηση υγρασίας , βαθιά θρέψη και μαλακτική δράση στην επιδερμίδα και τα μαλλιά. Παράλληλα, επανορθώνει και ενισχύει την δομή του δέρματος, των νυχιών και της τρίχας.

Το υαλουρονικό νάτριο χαμηλού μοριακού βάρους που εμπεριέχει (HA OIL) ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος. Επιπλέον παρουσιάζει ενισχυμένη διείσδυση στο δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια κάνοντας τα πιο υγιή και γερά.

Το λάδι θρέψης φροντίζει και δυναμώνει τα αφυδατωμένα νύχια που ξεφλουδίζουν, μαλακώνει τις παρανυχίδες, και βοηθά στην αναδόμηση της ταλαιπωρημένης και σπασμένης τρίχας.  Τέλος, βοηθά στην γρήγορη ανάπτυξη των νυχιών και των μαλλιών.

Εφαρμογή:

Εφαρμόστε το στα νύχια κάνοντας απαλό μασάζ.

Στα μαλλιά, εφαρμόστε το πριν από το λούσιμο για εντατική θρέψη για 10-30', σε νωπά μαλλιά πριν από το στέγνωμα ή το styling για προστασία, μετά το χτένισμα για πειθαρχία και λάμψη.


Κάντε κλικ ΕΔΩ για να κατεβάσετε την συνταγή σε μορφή PFD