Κρέμα προσώπου με αντιγηραντικές και αναγεννητικές ιδιότητες για κάθε τύπο δέρματος. Εμπλουτισμένη με αλόη, πανθενόλη, φυτική γλυκερίνη και Fucogel, προσφέρει αυξανόμενη και διαρκείς ενυδάτωση του δέρματος, επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας και παράλληλα ενισχύει τον φυσικό φραγμό. Η κρέμα είναι ενισχυμένη με φυτικά έλαια και λιπαρούς εστέρες οι οποίοι θρέφουν το δέρμα και του χαρίζουν μεταξένια υφή και απαλότητα. Παράλληλα, ο συνδυασμός εκχυλισμάτων μελιού και πρόπολης προσδίδουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, επιταχύνουν την κυτταρική αναγέννηση, γεμίζουν τις ρυτίδες / λεπτές γραμμές και εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες. Τέλος, η κρέμα βασίζεται σε δύο ενεργά συστατικά:

  • Το Royal Epigen P5, πεπτίδιο το οποίο μιμείται τη λειτουργία πρωτεΐνης του βασιλικού πολτού και συμβάλει στην επιτάχυνση της αναγέννησης των ιστών και στην διατήρηση ενεργού κυτταρικού πολλαπλασιασμού καθυστερώντας συνεπώς την πρόωρη γήρανση. Παράλληλα, βελτιώνει την ομοιομορφία του τόνου και επιταχύνει την ανάπλαση κάνοντας την επιδερμίδα πιο λεία και απαλή.

  •         Τα Φυτικά Βλαστοκύτταρα τα οποία επιταχύνουν την κυτταρική ανανέωση. Προστατεύουν από το οξειδωτικό στρες  και αυξάνουν τη σύνθεση κολλαγόνου & ελαστίνης. Επίσης βοηθούν στην ανάπλαση του δέρματος προσφέροντας συσφικτική, αντιοξειδωτική δράση και λάμψη στην επιδερμίδα.

Συνεπώς η κρέμα προσώπου εξομαλύνει αποτελεσματικά την εμφάνιση του δέρματος, μειώνει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης και στοχεύει στην αναγέννηση της επιδερμίδας. 

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να κατεβάσετε την συνταγή σε μορφή PFD