Μαγικός αντιγηραντικός ορός, πλούσιος σε ενεργά συστατικά, ο οποίος μεταμορφώνει το πρόσωπο σας στην πρώτη κιόλας ώρα εφαρμογής. Αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο ενάντια στα σημάδια του χρόνου και προσφέρει άμεση και ολοκληρωμένη αντιγηραντική θεραπεία. Σε μορφή ρευστού τζελ, το σέρουμ χαρίζει ισχυρή και διαρκείς ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Χάρη στην αλόη και την φυτική γλυκερίνη, προσφέρει μαλακτικές ιδιότητες και επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Επιπλέον περιέχει Pullulan, έναν φυσικό πολυσακχαρίτη ο οποίος χαρίζει εντατική ενυδάτωση, ενώ παράλληλα σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια  της επιδερμίδας προσφέροντας άμεση σύσφιξη και ανύψωση του δέρματος, η οποία είναι αντιληπτή στα πρώτα 30 λεπτά εφαρμογής. Το σύμπλεγμα βιταμινών Β και C, επαναφέρει την ελαστικότητα και την σφριγηλότητα του δέρματος ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος. Ταυτόχρονα, ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό και την αναγέννηση των κυττάρων χαρίζοντας λάμψη, μείωση των ρυτίδων και ανάπλαση της επιδερμίδας. Συμπληρωματικά, ο ορός μποτοξ αποτελείται από ένα σύμπλεγμα τριών ενεργών συστατικών το οποίο προσφέρει βαθιά ανάπλαση σε όλο το πρόσωπο.

  • Το Fucogel (πολυσακχαρίτης υψηλού μοριακού βάρους), προσφέρει  καταπραϋντικές, επουλωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες στα πρώτα 5 λεπτά εφαρμογής. Ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα χάρη στην αυξανόμενη και διαρκείς ενυδατική του δράση. Αποκαθιστά την ποιότητα του δερματικού φραγμού και μειώνει την αίσθηση τραβήγματος.
  • Το Bont-L Peptide (βιομημητικό πεπτίδιο), δρα σαν ένεση ΜΠ0 Τ0Ξ η οποία αποτρέπει τις ακούσιες συσπάσεις των μυών του προσώπου, με αποτέλεσμα την αισθητή μείωση των ρυτίδων και λεπτών γραμμών που προκαλούνται κατά την ομιλία η τις εκφράσεις του προσώπου σε μόλις 28 μέρες χρήσης.
  • Το Hyalusphere, μοναδικό σύμπλοκο σφαιριδίων με υαλουρονικό οξύ, επιτρέπει την σταδιακή απελευθέρωση του, η οποία επιτρέπει  το γέμισμα των ρυτίδων του προσώπου μέσα στην πρώτη κιόλας ώρα, με διάρκεια έως και 6 ώρες. Ο ορός B0-Τ0-Χ προσφέρει ορατή σύσφιξη της επιδερμίδας, καθώς και γέμισμα των ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Χρησιμοποιείστε τον μαγικό ορό, και αποκτείστε ένα φυσικό λίφτιγκ στην πρώτη κιόλας ώρα εφαρμογής.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να κατεβάσετε την συνταγή σε μορφή PFD