Αντηλιακό σώματος με δείκτη προστασίας SPF 30.

Φτιάξτε το εύκολα και γρήγορα με την έτοιμη αντηλιακή βάση, η οποία επιτρέπει την προσθήκη ενεργών συστατικών εν ψυχρώ και επιτυγχάνει τον δείκτη προστασίας που επιθυμείτε με απλή αραίωση. Ενυδατικό, προστατεύει την επιδερμίδα από τις επιβλαβείς ακτίνες του ηλίου. Απλώνεται εύκολα, απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας η ασπρίλας. Ενισχυμένο με φυτική γλυκερίνη και Fucogel 1,5P (ενεργό συστατικό από πολυσακχαρίτες), προσφέρει σε μόλις 5 λεπτά μετά την εφαρμογή αυξανόμενη και διαρκείς ενυδάτωση. Επίσης η περιεκτικότητα του σε φυτική βιταμίνη C προσφέρει υψηλή αντιοξειδωτική προστασία. Το αντηλιακό γαλάκτωμα δημιουργεί ένα αδιάβροχο φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος το οποίο όχι μόνο επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας αλλά προστατεύει και από την UV ακτινοβολία.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, εφαρμόζεται σε καθαρό και στεγνό δέρμα περίπου 20 με 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο. Ανανεώνεται η εφαρμογή ανά 1 ώρα, και ιδίως μετά το κολύμπι ή το σκούπισμα με την πετσέτα. Καλύψτε ομοιόμορφα με το αντηλιακό ακόμα και τα δύσκολα σημεία, όπως πέλματα και σημεία πίσω από τα γόνατα.

Προσοχή: Οι τιμές δεικτών προστασίας για την παραπάνω φόρμουλα έχουν υπολογιστεί Κατ' εκτίμηση, επομένως θα πρέπει προτού χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε αντηλιακό προϊόν που έχετε παρασκευάσει, να σιγουρευτείτε για τον δείκτη προστασίας στέλνοντας το προϊόν για SPF τεστ.

Αντηλιακό σώματος σε μορφή κρέμας - κατεβάστε την συνταγή ΕΔΩ

Αντηλιακό σώματος σε μορφή Spray - κατεβάστε την συνταγή ΕΔΩ