Δροσερή Cream gel που συσφίγγει και διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, καταπολεμά το τοπικό πάχος σε γοφούς μηρούς και μέση ενεργοποιώντας τη διαδικασία λιπόλυσης, ενώ αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και αναζωογονημένο. Κατάλληλη για ορατή λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Περιέχει φυτική γλυκερίνη, χυμό αλόης και πανθενόλη που προσφέρουν ενυδάτωση του δέρματος. Τα φυτικά λάδια κισσού και φουντουκιού σε συνδυασμό με το εκχύλισμα απο φύκια, πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά προσφέρουν θρέψη, μαλακτική και αναπλαστική δράση της επιδερμίδας και καταπολέμουν το τοπικό πάχος. Η Βιταμίνη Ε προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ τα εκχυλίσματα καφέ και κακάο πλούσια σε καφείνη και θεοβρωμίνη καταπολεμούν την κυτταρίτιδα. Ενισχύουμε την συνταγή με αιθέρια έλαια τα οποία τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος και την λειτουργία του λεμφικού συστήματος μειώνοντας έτσι την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Η κρέμα είναι εμπλουτισμένη σε δύο ενεργά συστατικά τα οποία προσφέρουν εξαιρετικά ορατά αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας. Χρησιμοποιείστε την στα προβληματικά σημεία με κυκλικές κινήσεις μέχρι την πλήρη απορρόφηση της.

Υλικό

100g

50g

Δράση

ΦΑΣΗ Α (ΥΔΑΤΙΚΗ)

1

Απιονισμένο Νερό

68,15

34,07

 

2

Γλυκερίνη Φυτική

3

1,5

Ενυδατικός παράγοντας. Ενισχύει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας

3

Προβιταμίνη Β5

0,5

0,25

Βιταμίνη, ενεργό συστατικό με αναπλαστικές, επουλωτικές και ενυδατικές ιδιότητες

4

Χυμός Αλόης

1

0,5

Ενυδατικός παράγοντας, παρέχει αίσθηση φρεσκάδας

5

Rheosol AP

1,2

0,6

Ανιονικό πολυμερές το οποίο αυξάνει το ιξώδες και την σταθερότητα των γαλακτωμάτων. Κατάλληλο για cream gel υφές

ΦΑΣΗ Β (ΛΙΠΑΡΗ)

6

Φουντουκέλαιο

8

4

Φυτικό λάδι που δρα κατά της κυτταρίτιδας και λειαίνει την επιδερμίδα

7

Φύκια ελαιώδες εκχ.

1,5

0,75

Πλούσιο σε ιώδιο δρα κατά την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος

8

Κισσός λάδι

5

2,5

Λιποδιαλυτικό λάδι το οποίο δρα κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους

9

Βιταμίνη E

0,5

0,25

Αντιοξειδωτικό, για αποφυγή αλλοίωσης των ελαίων της λιπαρής φάσης

ΦΑΣΗ Γ

10

Κακάο Εκχ.

1

0,5

Δρα κατά την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος

11

Καφέ Εκχ.

1

0,5

Πλούσιο σε καφεΐνη και θεοβρωμίνη για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

12

Glycoxanthine

5

2,5

Δραστικό το οποίο περιέχει καφείνη, θεοβρωμίνη και θεοφυλλίνη και στοχεύει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους

13

Gelyol AN 55

3

1,5

Λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε πυρίτιο, ενδείκνυται για λιποδιάλυση και μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού

14

Preservative 12

1

0,5

Συντηρητικό για προστασία από μικροβιακό φορτίο

15

Αιθ. Ελαιο Κυπαρίσσι

0,05

0,025

Ελαττώνει την κατακράτηση υγρών και την κυτταρίτιδα

16

Αιθ. Ελαιο Grapefruit

0,05

0,025

Πλούσιο σε βιταμίνη C αυξάνει την καύση λίπους

17

Αιθ. Ελαιο Γεράνι

0,05

0,025

Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και την λειτουργία του λεμφικού συστήματος

 

 

 





































 















Μέθοδος παραγωγής

  • Κρατάμε απόβαρο από το κύριο δοχείο.
  • Στο κύριο δοχείο προσθέτουμε το νερό, την φυτική γλυκερίνη, την πανθενόλη και την αλόη χυμό υπό απλή πλανητική ανάδευση μέχρι τα υλικά μας να διαλυθούν.
  • Επόμενο βήμα, προσθέτουμε το συστατικό 5 στο κύριο δοχείο με ισχυρή ομογενοποίηση μέχρι να ενυδατωθεί πλήρως η σκόνη και να φτιάξουμε ένα ομοιογενές τζελ.
  • Σε ξεχωριστό δοχείο ζυγίζουμε όλα τα λιπαρά της φάσης Β. Και υπό δυνατή ανάδευση, ρίχνουμε τα λιπαρά στην υδατική φάση/κύριο δοχείο. Ξεκινάει η διαδικασία γαλακτωματοποίησης. Διατηρούμε την ισχυρή ανάδευση και ελέγχουμε την γαλακτωματοποίηση για περίπου 5 λεπτά.Το προϊόν πήζει αμέσως, όταν δούμε ότι έχει γίνει σωστή ομογενοποίηση των λαδιών και ότι η κρέμα είναι λεία και γυαλιστερή σταματάμε την διαδικασία ανάδευσης.
  • Στην συνέχεια, προσθέτουμε ένα ένα με πλανητική ανάδευση τα συσατικά 10 έως 17 προσέχοντας την πλήρη ενσωμάτωση τους στο γαλάκτωμα. Τέλος, ελέγχουμε το pH του προϊόντος, να είναι περίπου 6.