Μενου
Καλαθι

Isopropyl Myristate

Isopropyl Myristate
Isopropyl Myristate

 INCI Name: Isopropyl Myristate

Ο μυριστικός ισοπροπυλεστέρας είναι συνθετικής προέλευσης και προσφέρει μαλακτικές ιδιότητες στο δέρμα. Παράγεται μέσω από την ισοπροπυλική αλκοόλη και το μυριστικό οξύ (ένα φυσικό λιπαρό οξύ το οποίο συναντάται σε διάφορα φυτικά έλαια). Χρησιμοποιείται κυρίως σε καλλυντικά σκευάσματα όπου απαιτείται καλή απορρόφηση και διείσδυση στο δέρμα. Παράλληλα, το Temest IPM συμβάλλει στην ενίσχυση του φυσικού φραγμού της επιδερμίδας μειώνοντας την απώλεια υγρασίας. Συνεπώς, ενισχύοντας την ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, η επιδερμίδα φαίνεται πιο απαλή  και σφριγηλή. Τέλος, προσφέρει μια πλούσια αίσθηση στα γαλακτώματα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας και χωρίς να φράζει τους πόρους. Κατάλληλο για προϊόντα που απαιτούν ελαφριές υφές με υψηλή ενυδάτωση και προστασία του δέρματος.

Δοσολογία 1- 20%

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό χώρο μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,84€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 12100018

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies