-38% Sunflower Wax

Sunflower Wax

INCI Name: Hydrogenated Vegetable Oil (and) Helianthus annuus seed oil

Το Sun flower wax είναι φυτικό κερί με υψηλή θερμοκρασία τήξης το οποίο λαμβάνεται από το ηλιέλαιο. Αποτελείται από ένα σύνθετο μείγμα μη γλυκεριδικών εστέρων μεγάλης αλυσίδας, ελεύθερων λιπαρών αλκοολών και λιπαρών οξέων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κραγιόν, μασκάρα και άλλα καλλυντικά, βούτυρα για τα χείλη, γαλακτώματα κλπ... Το Sun flower wax  δρα ως ισχυρός πηκτικός παράγοντας. Προσφέρει ελαφριά αίσθηση στο δέρμα μειώνοντας την λιπαρότητα των ελαίων σε λοσιόν και κρέμες ενώ παράλληλα λειτουργεί  ως σταθεροποιητής στα γαλακτώματα. Στα αντηλιακά βοηθά στην ενίσχυση του SPF και δημιουργεί ένα φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας. 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Sunflower Wax

  • Κωδικός Προϊόντος: 13101317
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 4,00€
  • 2,50€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: sunflower, wax, 100gr, πηκτικά