Μενου
Καλαθι

Αναζήτηση

Κριτήρια Αναζήτησης

Προϊόντα σύμφωνα με τα κριτήρια αναζήτησης

Χρησιμοποιείστε το ως απολεπιστικό στα σαπούνια σας.Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και σκιερό χώρο μακριά από παιδιά. ..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
INCI : Aluminium potassiumΤο Alum Powder  είναι ένα φυσικό ορυκτό το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως σε προϊόντα καθαρισμού, προϊόντα ενυδάτωσης, πούδρες προσώπου, αποσμητικά κλπ. Στα αποσμητικά παρέχει αποτελεσματική προστασία αναστέλλοντας την ανάπτυξη των βακτηρίων που προκαλούν οσμή, και κ..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
INCI: Cetearyl Alcohol and Behentrimonium MethosulfatΤο BTMS 225 είναι φυσικής προέλευσης κατιονικός γαλακτωματοποιητής για λάδι σε νερό γαλακτώματα. Αποτελείται από μίγμα δύο λιπαρών αλκοολών σε συνδυασμό με μαλακτικό παράγοντα επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του αλλά και σε συνδυασ..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Cetyl Alcohol - Κητυλική αλκοόληΛιπαρή αλκοόλη φυτικής προέλευσης. Δρα ως συν-γαλακτωματοποιητής και πηκτικός παράγοντας για την λιπαρή φάση γαλακτωμάτων νερό σε λάδι. Ο μη ιονικός της χαρακτήρας την καθιστά συμβατή με ανιονικούς, κατιονικούς, και αμφοτερικούς γαλακτωματοποιητές. Βρίσκεται ..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Cetyl AlcoholΛιπαρή αλκοόλη φυτικής προέλευσης. Δρα ως συν-γαλακτωματοποιητής και πηκτικός παράγοντας για την λιπαρή φάση γαλακτωμάτων νερό σε λάδι. Ο μη ιονικός της χαρακτήρας την καθιστά συμβατή με ανιονικούς, κατιονικούς, και αμφοτερικούς γαλακτωματοποιητές. Βρίσκεται σε στερεή κηρώδη μορφή, ..
3,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
Πρόκειται για ειδικό άμυλο, ιδανικό για χρήση ως βάση για αντιμικροβιακά, στυπτικά ή κερατολυτικά σκευάσματα σε σκόνη όπως ταλκ, πούδρες, ρουζ, σκιές ματιών κλπ. Χρησιμοποιείται επίσης σε γαλακτώματα και προσφέρει μεταξένια αίσθηση, μειώνει την λιπαρότητα της επιδερμίδας απορροφώντας το σμήγμα και π..
3,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
INCI Name:  Cocos Nucifera (Coconut) Oil (and) Gardenia Tahitensis (Tiare) Flower Extract (and) ParfumTο Monoi oil είναι ένα αρωματικό λάδι το οποίο λαμβάνεται μέσω εκχύλισης ανθών Tahitian Gardenia σε έλαιο καρύδας. Ιθαγενής στις ορεινές ακτές του Νοτίου Ειρηνικού χρησιμοποιείται ευρέως γ..
5,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
INCI -Astrocaryum Murumuru Seed ButterΤο βούτυρο Murumuru είναι μια ημιστερεή λιπαρή ουσία η οποία εξάγεται από τους καρπούς του φοίνικα Murumuru. Ιθαγενής στα δάση του Αμαζονίου που εκτείνονται από την Βραζιλία μέχρι τα σύνορα του Περού και της Βολιβίας, προσφέρει ενυδατικές και θρεπ..
9,00€ Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
INCI: Cetearyl olivate, Sorbitant OlivateΠρόκειται για δραστικό γαλακτωματοποιητή, με πολυλειτουργική δράση.Το Olivem 1000 είναι φυσικός μη ιονικός αυτό-γαλακτωματοποιητής ο οποίος προέρχεται από την ελιά και αποτελείται από συνδυασμό λιπαρών  οξέων. Δείχνει συμβατότητα με την λιπιδική ..
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:6,05€
INCI: Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein,Glyceryl Stearate, Cetearyl AlcoholΤο Phytocream 2000 είναι φυσικός γαλακτωματοποιητής για λάδι σε νερό γαλακτώματα. Συγκεκριμένα προέρχεται από πρωτεΐνη σιταριού και προάγει τον σχηματισμό υγρών κρυστάλλων με αποτέλεσμα να δίνει πολύ σταθερά γα..
5,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
INCI: Cetearyl alcohol & PEG-20 StearateΤο Polawax GP200 είναι μη ιονικός γαλακτωματοποιητής φυσικής προέλευσης σε κηρώδη μορφή. Λόγω της ευελιξίας του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων περιποίησης του δέρματος και των μαλλιών, δίνοντας γαλακτώματα με εξαιρετική υφή κ..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
INCI Name: Hydrogenated Vegetable Oil (and) Helianthus annuus seed oilΤο Sun flower wax είναι φυτικό κερί με υψηλή θερμοκρασία τήξης το οποίο λαμβάνεται από το ηλιέλαιο. Αποτελείται από ένα σύνθετο μείγμα μη γλυκεριδικών εστέρων μεγάλης αλυσίδας, ελεύθερων λιπαρών αλκοολών και λιπαρών οξέων. Μπο..
4,00€ 2,90€ Χωρίς ΦΠΑ:2,34€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 47 (4 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies